Namnsdag & fortsatt kycklingspånande...

Namnsdag idag & jag kan ju bara konstatera att det är ett av mina absoluta favoritpåhitt! Våfflor till lunch? Ja men självklart, det är ju namnsdag! Grekisk take out till middag? Japp! Bubbel till middagen? Så klart! Nytt nagellack? Absolutely! & all denna feel good bara för att jag råkar heta Maria. Sen att jag i princip endast använder Ida är ju en annan historia... Men har man dubbel-namn får man gå all in på båda namnen känner jag, även om ett är i princip helt oanvänt!
 
Annars har vi mest spenderat helgen åt att renovera & spåna inför hönsens ankomst. Känns som om våra planer gällande antal, husrum & sort ändras mest varje dag - men förhoppningsvis har vi i alla fall enats om vart i trädgården de ska bo. De har liksom flyttat runt i princip hela trädgården i & med att vi har lärt oss mer & mer, men nu är vi båda ense om samma plats så det känns som om vi hittat den optimala placeringen. Ja & så har vi landat i en ny hönshusdesign - siktar numera på en något större lösning än den föregående!

Kommentarer
Postat av: Jo

Wow! Det där skulle jag nog mer kalla hönsmansion än hönshus ;) Vart ska de få bo? Vilken plats har ni enats om?

Svar: Längst bak i trädgården, där de gula blommorna växte jättetätt när du var här. Det är precis under ett stort träd, så de får skugga under sommaren vilket tydligen är viktigt eftersom de lätt blir överhettade.
Ida

2016-02-29 @ 13:12:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0