13 månader!

Idag fyller den här lilla filuren 13 månader - helt otroligt vad snabbt tiden går!
& på tal om går - det gör Tor också. Från de första stapplande stegen på juldagen till att kunna gå tvärs över ett rum & sen vända. Så himla sött att se, han blir nämligen så vansinnigt glad & stolt! Oh, & ett annat "på tal" - GLAD. Alltså, Daisy hängde med oss hela dagen (mer om det senare) igår & Tor & hon hade bara så sjukt roligt ihop. De ägnade bland annat en stor del av dagen åt att jaga varandra, först sprang Tor med sin gåvagn & så kröp Daisy efter - båda gapskrattandes. Efter ett litet tag joinade Mammut & så sprang de runt som en liten galen, uppspelt, hög. Mamma & jag skrattade så att vi grät.
De gjorde med andra ord av med en massa energi, så på kvällen slocknade Tor så totalt att Paul & jag vågade oss ut på bio. Första gången sedan december 2014! Vi hade dessutom laddat upp med att se de gamla Star Wars filmerna - så när jag väl höll min episod VII biljett i handen så var jag så övertaggat att det var helt galet. Men övertaggad på ett bra sätt ! De hade nämligen kunnat köra reklam i 2 timmar & jag hade ändå tyckt att det var FANTASTISKT! Star Wars får alltså 10 o-objektiva stormtroopers av 10 möjliga. Hade det inte varit för att jag gärna velat få till lite fler utekvällar under 2016 än 2015 (redan nu ligger vi ju på 1-0, så det ser bra ut!) så hade det här ju varit ett hemskt bra recept på att aldrig mer bli bio-besviken. Vänta bara ett år eller två & allt får högsta betyg!

Kommentarer
Postat av: Jo

Hahaha! Jag som då har varit på bio sedan 2014 tyckte också att det var en mycket bra film =)

Svar: Skratt! Men hade du gett den en 10 av 10?! För den får ju 8.5 på IMDB så det är ju inte som om jag gav en urkass film högsta pott, men 10 är kanske liiite oförtjänt i alla fall... :)
Ida

2016-01-07 @ 09:51:42
Postat av: Jo

Nej, 10 av 10 får den nog inte men 8 känns nog rätt =)

Svar: Haha! Nej, det kändes lite i överkant... Men om jag ska försöka vara objektiv hade den nog hamnat någonstans mellan 8 & 8.5.
Ida

2016-01-08 @ 10:39:57
Postat av: Ingrid

Jag vill också ha en bok som heter "that's not my dinosaur!"...eller kanske desto mer "that's my dinosaur!!"

Svar: Den innehåller åtminstone ett faktafel, så jag vet inte... kanske att du stört ihjäl dig för mycket om du tvingats läsa den om & om igen. :)
Vi sitter även på "How Do Dinosaurs Laugh Out Loud?" - en bok med massa flikar man lyfter på & juveler så som "Where do dinosaurs shop? At the dino-store!"
Ida

2016-01-12 @ 17:45:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0