Handlyx!

Väntar spänt på uppdatering från min vän om förlovningen... Men tills dess, handlyx! Lyckades ju lura med henne på manikyr igår & jäklar i min lilla låda vad jag älskar att få naglarna ompysslade. Det är sån lyx att få sitta & prata med någon som man tycker om samtidigt som någon annan fixar till händerna så att man nästan helt lyckas glömma bort att vardagen ägnas åt sjukt många blöjbyten! Paul lyckades dessutom toppa lyxkänslan med en liten present - världens bästa handcreme!
Här i Kanada värms nämligen många hus, däribland vårt med varmluft som blåser runt i huset. Så istället för element har vi massa såna där vita "air vents" som ni ser under min hand. Det enda de gör hela vintern är att blåsa ut varm, TORR, luft & min kropp hatar det, mest av allt händerna. De blir så torra att knogarna spricker & blöder... & av alla krämer jag provat hitintills är den här gamla tax-free klassikern det enda som riktigt hjälper. Så för en liten stund njuter jag helt kopiöst över att ha händer som är både mjuka & fixade - typ allra bästa vardagslyxen jag vet!

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Har inte gjort manikyr på så länge! Jag ska också göra nån gång snart. Det är skönt att få bli ompysslad. Här är det ganska billigt också :) Med dricks kan det bli 10-12 dollar för manikyr.

Smart drag att dra med henne på det förresten!! Jättesmart!!

Svar: Ungefär samma pris här, betalade 18 CAD för min, men i Toronto är det oftast ännu billigare. Det är ju inget man gör varje vecka, men då & då tycker jag att det är en lyx man kan kosta på sig - det ger så mycket feel good!
& så himla glad att jag fick med henne! Hon hade först messat under dagen & sagt att hon var för trött, men så ändrade hon sig i sista sekunden. Väntar nu spänt på FB-foto av ringen & naglarna! :)
Ida

2016-01-16 @ 12:53:02
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0