Firar!

Så det här med att jag inte mått så bra & allt det där... det har ju hänt mycket bra också! Som i fredags. Gissa vad som hände då?! Jag fick min intervju (som inte var en intervju utan bara ett "här har du dina papper") som säger att jag har PR-status i Kanada! Nu måste jag i & för sig vänta två månader tills jag får mitt PR-kort som gör att jag faktiskt kan lämna landet, men jag är ändå SÅ himla lycklig för att jag äntligen kan lägga den här biten av mitt liv bakom mig! & sen idag... ännu en bra sak. Jag blev antagen till Engelska A på Umeå Universitet (helt nätbaserat) & förhoppningsvis är det här det första steget mot att jag ska bli certifierad översättare. 
 
Så det blev bubbel till middagen idag!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vilka underbara nyheter!! Stort grattis! 😃😃

Svar: Ja det blev mycket bra på en gång! Ser också så himla mycket fram emot att få börja plugga på distans till hösten. Engelska A känns ju inte som om det kommer att vara så där jättesvårt för mig, men det är ett viktigt första steg i rätt riktning!
Ida

2016-07-13 @ 08:45:40
Postat av: Målvaktsmamman

Woopwoop!!...men ä n t l i g e n:))

Svar: Men eller hur?! Kände mig dock nästan lite snuvad på intervjun när vi gick därifrån, hade ju förberett mig för korsförhör & så var det bara "Skriv på här, här & här... GRATTIS!". :)
Ida

2016-07-13 @ 18:04:06
URL: http://malvaktsmamman.logg.se/
Postat av: Gunilla

Stort Grattis! Du kan dra en lättnadens suck.!
Kram
Gunilla N

Svar: Tack - det känns så himla skönt att jag har blivit godkänd! Trodde väl inte att det skulle vara några problem, men man oroar sig ju ändå lite när det tar så lång tid för dem att gå igenom ens ansökan!
Ida

2016-07-13 @ 19:30:18
Postat av: Alex

Härligt! Grattis!

Svar: Tack! Det är så himla skönt, har ju väntat så länge att jag nästan hade gett upp! Nu är det bara två månader kvar & sen kan jag faktiskt lämna landet igen... vilket känns helt overkligt i nuläget!
Ida

2016-07-14 @ 16:05:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0