Hönshus på en höft...

Det har varit lite tyst på hönsfronten, men vi jobbar på för att få in dem lagom till min födelsedag. Vårt stora problem har hela tiden varit att komma på en plan att följa, vi har liksom läst för mycket om olika typer av hönshus så när vi försökt planera något har det bara blivit en massa mind mapping men inget konkret. Så tillslut sa vi bara "Äh vi kör" & så började Paul bygga lite på känn & så här ser det ut i nuläget:
Stommen till ett litet "salt box" hus med reden till vänster & så undertill en av de två hönsgårdar som vi kommer att alternera mellan. Igårkväll köpte vi all playwood som ni ser till höger i bild & nu är planen att måla insidorna vita (så att vi bättre kan se om vi tex får löss i huset), skruva fast dem, lägga golv, isolera & sen köra wood finish på utsidan. Liiite jobb kvar med andra ord, men vi har ju på oss tills den 5e så jag hoppas att vi ska få till det!

Kommentarer
Postat av: Jo

Vad fint det blir! Bra jobbat =)

Svar: Tack, jag tycker verkligen att han gör det så himla bra! Nu är deadline på hönsen satt till den 5e augusti - jag ska banne mig ha höns på min födelsedag! :)
Ida

2016-07-22 @ 10:33:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0