Magsår - så himla värdelöst!

Alltså så himla SÄMST. Jag har mått rätt bra/helt OK de senaste dagarna, men gårdagsnatten SÖG. Så idag infann jag mig hos en läkare direkt på morgonen & jo magsår är diagnosen i nuläget (har fått lämna blodprov samt har inbokat ultraljud för att vi skall vara alldeles säkra på att det inte är något annat). Läkaren skrev ut ett recept på starkare medicin, bad mig att försöka stressa så lite som möjligt & sen gav hon mig följande direktiv... 
 
Inte dricka någon alkohol
Inte dricka något med coffein
Inte äta något som är minsta surt (citrus, läsk, juice)
Inte äta något som är starkt eller minsta kryddat
Inte äta något fett - allt med ost går bort
 
I TRE MÅNADER. Alltså, det känns ju som om jag nästan inte bryr mig om magsåret äter upp mig totalt eftersom jag ju uppenbarligen kommer att dö tråkdöden femtio elva gånger om innan det blir oktober. Det är som att vara gravid, fast ännu sämre eftersom jag känner att jag inte har riktigt samma klagopotential. Röv.
 
Over and out - jag ska gå & tröstdricka gurkvatten...

Kommentarer
Postat av: Ann

Men åååååh så trist! Lider med dig, men du bara 3 månader, kunde ju faktiskt ha varit värre.. :D

Svar: Jo men precis, jag stod ju ut med tråkmat & ont i magen i nio månader med Tor - då kan jag lida igenom det här också. Det jobbigaste är kanske inte det som jag vet att jag måste avstå utan att upptäcka nya saker som gör att jag får ont. Grillade grönsaker igår & jag tror att paprikan var det som inte fungerade alls, för jag fick gå & lägga mig redan vid halv nio eftersom jag typ inte kunde sitta upp för att det gjorde så himla ont. Men men, det är väl en inlärningskurva som jag får ta & så blir det förhoppningsvis bättre snart!
Ida

2016-07-14 @ 18:04:57
URL: http://ann-olsson.squarespace.com/blog
Postat av: Anonym

Magsår är inget att ta lätt på. Följaktligen så är det doktorns order som gäller. Ta hand om dig nu så att du blir frisk snart.

Massor av kryapådig hälsningar!
Gunilla

Svar: Nej så här mycket ont går liksom inte att vifta bort eller strunta i, så jag följer order samt har googlat själv på vad som kan göra det värre/bättre. Verkar bli en himla mycket banan framöver...
& tack - jag hoppas att jag snart ska bli lite mer stabil i måendet. Som det är nu har jag dagar när det nästan känns som vanligt & andra dagar då det verkligen bara gör så galet ont.
Ida

2016-07-14 @ 23:21:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0