18 månader...

Alltså det här lilla fröet blev 1.5 igår...
I nuläget är han besatt - BESATT - av att vara utomhus, så det tjatas det om från arla morgon till sena kvällen & varje morgon börjar med att han hojtar "sho(e)s" för full hals. Skor & hatt är förövrigt det enda han tycker att han behöver ha på sig när vi ska ut, övriga kläder har han väldigt lite intresse för - även om han fick en huvtröja häromdagen som var en hitt. Den hade ju inbyggd "hatt hatt".
Han blandar svenska & engelska hejvilt - det är boots för stövlar men groda för frog... & häromdagen sa han ett klockrent "rainbow" vilket gjorde att Paul & jag dog sötdöden gånger hundra. Bästa leksaken är hans lilla blåa bil & han har stenkoll på att den står parkerad i vårt trädgårdsskjul. Ska vi ut på ärenden är det med andra ord bäst att se till så att han inte får syn på den delen av trädgården, för annars blir det lätt sammanbrott deluxe. Han älskar att äta pizza, äpplen & russin men kan spana in broccoli på mikroskopisk nivå & kastar sen otyget på golvet med tydlig förakt. Han är lite snål med pussar, men desto mer generös med kramar & han har precis insett att han kan killa folk. Mycket roligt! Sammanfattningsvis så är han sjukt jobbig ibland, men samtidigt så härlig att jag nästan aldrig får nog!

Kommentarer
Postat av: Malin C

Hurra hurra! Så go han är! Älskar hatten! Förstår att ni höll på att smälla av när han sa rainbow. <3
Cesar kittlas också, tyvärr helt omedveten om sin styrka vilket resulterar i att det inte ser ut som att vi har barn utan en farm med katter.

Svar: Hatten är jätteviktig, går vi ut utan den tar det max 5 minuter innan han börjar klappa sig på huvudet & säga "hatt, hatt". :)
& oh no - Tor har inte riktigt fattat att man kan kittla hårt än, så jag hoppas att vi klarar oss utan rivsår! Det här med att klippa naglar kan vara lite av en pers ibland, så hade han tagit i så hade det definitivt känts.

Kram!
Ida

2016-06-08 @ 10:42:33
URL: http://www.vavawoom.com/malinclapper
Postat av: Jo

Åh plutten! Får träffa er om en månad och jag längtar =)

Svar: Längtar så mycket! Vi får se till att Skypa lite mer frekvent fram tills dess så att Tor är van vid dig!
Ida

2016-06-08 @ 15:03:29
Postat av: Jo

Ja! När skulle det passa nästa vecka?

Svar: Måndag, tisdag eller fredag?
Ida

2016-06-11 @ 09:35:51
Postat av: Anonym

En litet charmknippe
med andra ord! Ta väl vara om dessa år..Kommer ju tyvärr inte tillbaka.
Kram
Gunilla N

Svar: Han är väldigt charmig men också väldigt bestämd. :)
Ida

2016-06-11 @ 17:35:07
Postat av: Jo

Vad sägs om måndag? Ska sätta larm så jag kommer ihåg =)

Svar: Det borde fungera! Tor är lite snorig dock, så det hänger på hur han mår imorgon - blir det gråtfest så kan det hända att jag måste skjuta på det.
Ida

2016-06-12 @ 12:02:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0