Frikort!

Så, nu börjar jag känna mig lite mindre skakig efter torsdagens skräckupplevelse. Kunde sova ordentligt under natten utan att hela tiden tänka på hur Tors lilla ansikte ändrade färg & idag var första dagen som Tor gick med på att ligga i vår säng för sin tupplur. Både igår & i torsdags kunde han nämligen bara somna i mitt knä, precis som när han var en liten baby. Sen är det ju bara att konstatera att livet är väldigt glassigt för Tor just nu. Varken Paul eller jag pallar riktigt att säga nej till något alls som han ber om, så i nuläget har han ett frikort för hur många promenader med den lilla blåa bilen som han bara orkar. Tur i alla fall att han inte är typ 12 & har vett att kapitalisera på oss - då hade vi blivit ruinerade! Men som exempel på det här med att vi för tillfället inte fixar att säga NEJ, Tor fick syn på en jättestor vattenpöl under en av våra promenader... Kunde vi säga nej till "tok-kuta genom pölen"? Nej men klart vi inte kunde! I ungefär 5 minuter hade alltså Tor the time of his life. Sen snubblade han...
Det var inget farligt fall, men det blev ett rätt abrupt slut på det roliga för Tor. Däremot kan det hända att föräldrarna kanske inte helt fixade att hålla sig för skratt... I mean, checka leran i ögonbrynen!
 

Kommentarer
Postat av: Jo

Åh, plutten =)

Svar: Ja jag vet... Inte lätt att vara liten!
Ida

2016-06-19 @ 16:29:44
Postat av: Anonym

Låt honom ha frikort ett litet tag...Så känner han sig mer älskad än någonsin.
Det kan aldrig vara fel.
Kram
Gunilla


Svar: Nej men precis, han har ju så himla små behov också så det känns inte som om vi skämmer bort honom - bara låter honom ha lite extra roligt! Kram.
Ida

2016-06-19 @ 21:42:27
Postat av: Ann

Åh men gud vilken läskig upplevelse!!! Herregud stackars er, hoppas det känns bättre nu, för dig och också för Tor förstås. Kan inte ens tänka mig hur panikslagen jag skulle blivit.

Angående boxarna vi byggde så blev det material som W hade använt för en säng tidigare, men han försäkrade mig om att det var fint material. Jag sneglade förstås på cedarträds plankorna på affären men får väl lita på W....även fast jag har mina tvivel! haha!

Jag får kolla upp det där soil blocker du pratar om. Nu har jag planterat allt i boxarna....vi får se om det blir nåt. Vi har ju inte sjukt mycket sol i trädgården, men lite iallafall.

Svar: Nej det var ångest på riktigt hög nivå. Kanske mest efteråt, i stunden kände jag mig mest fokuserad - brödbiten SKULLE bara ut - men sen blev det ett par jobbiga dagar. Hade svårt att skaka av mig tankarna på hur illa det hade kunnat gått & måste fortfarande springa över & tvångskrama Tor lite då & då för att tvinga undan jobbiga tankar.
Hoppas få se bilder på boxarna på bloggen! Jag är glad att vi byggde våra i ceder för de blir så himla fina, men varje gång vi köper nytt trä så svider det lite - för billigt är det inte! Så här långt har vi planterat två boxar & en tredje är på plats, så vi har massor kvar att göra. Har fått inse att vi inte kommer att få klart allt för att planteras det här året men då är det i alla fall (förhoppningsvis) klart till nästa vår! & då ska jag ha en soil blocker & försöka dra upp mer plantor själv. :)
Ida

2016-06-20 @ 16:02:32
URL: http://ann-olsson.squarespace.com/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0