Sprinkler fun!

Hade jag fått beskriva Kanadas (eller åtminstone Ontarios) väder med ett ord så hade jag valt UDDA utan att tveka. I onsdags var det tex 9 grader & snålblåst. Idag, 29 grader & strålande sol. Imorgon, ner till 19. Jojo-väder helt enkelt! Anyway, eftersom det var så himla varmt idag riggade vi upp något som Paul har pladdrat om ända sen vi plussade... Vattenspridaren! & herreje vilken hitt det var!
Frågar ni Paul så var det här det enda han gjorde som liten & det verkar som om Tor tycker att det är lika roligt som vad Paul minns det som. Härligt när barndomsminnen håller måttet! Själv har jag noll vattenspridarminnen från barndommen, norrlands inland var liksom inte hubben för den typen av aktiviteter...
Lyckan i allt detta vatten! Efter ett tag blev dock byxorna & blöjan så vattentyngda att vi fick ta av dem, men det bekymrade inte liten för fem öre. Jag tyckte däremot att det såg sjukt roligt ut med en halvnaken mini sailor & kunde liksom inte låta bli att skratta åt hans tokiga lilla outfit!
Save

Kommentarer
Postat av: Jo

Jag lekte i vattenspridaren som liten och tyckte det var kul men bara en liten stund för vattnet var så kallt =)

Svar: Här tror jag att Tor brås på Paul som har en helt knasig inre termometer. Jag tyckte nämligen att vattenspridaren var himla kall, medan Paul menade att det bara var skönt & Tor visade noll tecken på att frysa.
Ida

2016-06-12 @ 10:19:46
Postat av: Camilla

Åh! Vattenspridaren gillade jag som liten och nu även ser jag samma glädje i mina barn. De frågar varje varm dag om de kan få hoppa i vattenspridaren :)

Svar: Vad härligt - ett sånt enkelt nöje! Tor har redan varit & petat på vattenspridaren ingen, så det har satt sig i det lilla huvudet att det är en rolig mojäng!
Ida

2016-06-12 @ 12:39:43
Postat av: Jo

Tur att han verkar ha ärvt av Paul på den delen istället för dig med tanke på dig och kyla ;)

Svar: Hehe, ja - inte bästa egenskapen!
Ida

2016-06-13 @ 09:00:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0