Mini cleaning crew...

I lördags åkte vi ut till St Jacobs för att höra oss för när de öppnar upp ordentligt efter vintern. Mycket av marknaden är fortfarande öppet, men vi hade velat ta med vår Syriska familj dit när mini-farmen är igång & det går att sitta utomhus & äta. Kammade dock hem noll information eftersom människan som jobbade i infobåset sög något EPISKT.
Info människan - So I have no idea when that opens up, but here's my card and you can call back anytime and I'll answer your questions.
Paul - Well, we're here now... You can't pinpoint the month perhaps?
IM - Um, no. You coming here to the info booth asking me questions... that's not really how I work.
 
Undar lite stillsamt hur hennes arbetsbeskrivning ser ut - sitter man i ett infobås känns det väl som om man ska försöka vara i alla fall ett uns hjälpsam. Jaja, resan var inte totalt bortkastad för precis innan vi skulle åka gick vi förbi ett stånd med sopkvastar & Tor fick syn på en liten minikvast. Det var kärlek vid första ögonkastet & kotten har sopat närmast maniskt sen dess. Blev därför lite jobbigt när Daisy dök upp imorse & ville ha kvasten hon med. Alltså, det är så patetiskt men så sött när två 14 månaders slåss om en kvast... Lyckades tillslut få Daisy att gå med på att använda vår swiffer istället & sen ägnade sig de små liven åt att städa mest hela dagen.
Jag känner att vi är vid ett vägskäl, från att städandet är något som endast & enbart uförs av de vuxna i hushållet - till att de små liven gör jobbet i tron att det är en rolig lek. Ser fram emot när jag kan introducera det geniala konceptet sockmemory!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Det är lika bra och få den hjälpen man kan när de är små, för när de väl blir tonåringar kommer de inte vilja hjälpa till. Så det jämnar väl ut sig i längden!? Haha!

De två stora älskade att hjälpa till att städa toaletterna eller att damma. Alvin hjälper numer till och damma, arrangera tulpaner och duka bordet. Kram på er!

Svar: Men perfekt, du sitter ju på världens cleaning crew!
& jag dör sötdöden bara av att tänka på Alvin som fixar med tulpanerna!
Ida

2016-03-01 @ 07:31:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0