St Patrick's Day!

Är St. Patricks Day något som alls firas i Sverige? Här i Kanada är det rätt stort, pga alla irlänska invandrare. Alla restauranger/pubbar värt namnet kör på specialmenyer, det är parader & går man ut har man på sig något grönt. Irland ligger ju mig varmt om hjärtat efter alla gånger som jag varit där, så för oss blir det guinness-stew till middag. Fast festligheterna började redan vid 10-snåret med ett helt gäng Tor & Daisy skålar!
Daisy var som synes så pass långt gången att hon inte ens märkte att hennes kopp var upp & ner!

Kommentarer
Postat av: Alex

Hej.
Jag håller på att skriva ett arbete i skolan om amningsnormen i olika delar av världen. Skulle jag kunna få skicka lite frågor till dig (någon gång kommande 4-5 veckorna. Inte nu direkt) om hur du upplevt amning i Kanada? Typ hur vården bemött dig, informationen du fått, hur den allmänna inställningen till amning är i Kanada och lite sånt.


Svar: Absolut, bara glad om jag kan hjälpa till - visst har du min mailaddress via bloggen? & jag visste inte att du börjat plugga - vad läser du?!
Ida

2016-03-17 @ 20:08:20
URL: http://www.swedesa.blogg.se
Postat av: Alex

Tack :) Ja jag bör ha den på bloggen någonstans :) Om jag inte hittar så säger jag till när jag är klar för att skicka frågorna. De är komvux. Samhällskunskap. Sista poängen jag har kvar innan jag kan söka in på högskola/uni så jag längtar verkligen efter att bli klar med de här!

Svar: Men vad skönt, då håller jag tummarna för att kursen går bra & att du sen kommer in på det du vill läsa på universitetet. Blir det distansundervisning då eller måste du pendla till Sverige?
Ida

2016-03-18 @ 07:43:04
URL: http://www.swedesa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0