A barn... & på en måndag!

Jag vet inte riktigt vad som hände idag, kanske att stjärnorna stod i en extra gynnsam position - men Tor & Daisy var helt exemplariska hela dagen. Inget bråk om leksaker & inget tuktande av för långsamma katter (läs Mammut). De åt upp nästan all sin lunch & flyttade över tallrikarna till bordet när de var klara (istället för att toksnöra dem i golvet så att det flyger rester ut i vardagsrummet). Efter lunchen somnade de på sekunden & sov i två timmar. De gav varandra snacks utan att bitas & båda sa tack till varandra. Hela dagen ägnades istället åt att skratta, sjunga sånger, dansa, kramas & pussas. Alltså, det var så där bra att jag bävar lite för i morgon... I mean, de delade till & med glatt på den lilla blåa bilen!
Nästan så att jag skulle ta & springa iväg & köpa mig själv en lott!

Kommentarer
Postat av: Malin C

Tänk vad roligt de måste ha tillsammans alltså!

Svar: De har verkligen SÅ kul ihop & när det är något som är nytt eller skrämmer dem (typ ett nytt barn) så håller de ihop som ler & långhalm. Vanligtvis börjar Tor fråga efter Daisy så fort vi ätit frukost, så den där timmen innan hon dyker upp kan ibland bli väldigt långdragen. :)
Ida

2016-05-10 @ 11:21:08
URL: http://www.vavawoom.com/malinclapper
Postat av: Ann

Gick du och köpte en lott i slutändan? Det kanske var "the calm before the storm" ;) eller hur gick det idag? Är så spännande att se hur er trädgård växer fram!

Svar: Nej jag gjorde ju inte det - känner att lotter liiite är stupidity tax. :) & resten av veckan har inte varit lika fantastisk, men ändå relativt problemfri så jag klagar inte!
& vi håller just på & försöker bestämma vilken typ av trä vi ska använda till pallkragarna. Lutar åt ceder - så nu gäller det att bestämma måtten!
Ida

2016-05-11 @ 20:49:25
URL: http://ann-olsson.squarespace.com/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0