Min man tantmagneten...

Paul & jag har ju varit ihop rätt länge nu, typ nästan 10 år & gifta i snart tre, & ändå blir jag stundtals helt chockad över hur charmig karln kan vara. Idag var ett klockrent exempel. Vår gamla granne ska flytta imorgon & Paul bestämde sig för att springa över "en minut" för att ge henne vår email adress så att vi kan skicka henne bilder på trädgården när den är klar (hon har sagt att hon tycker att det är så trist att hon inte får se hur den blir). Människan är borta kanske fem minuter total & kommer sen hem & berättar glatt att vi fått lite saker. Lite saker innebär: en rulle landscape fabric, en utomhus eldstad, en massa terrakottakrukor & ett fågelbad i gjutjärn. Alltså, hur bär han sig åt?! Det här är ju inte första gången det här händer & jag begriper helt enkelt inte hur det går till... Är han någonslags "gammal tant magnet"? I vilket fall - jag antar att vi har vår "focal point" klar för trädgården, bird bath it is!

Kommentarer
Postat av: Jo

Hahaha! Jag tror det är en kombo av hans charm och kanadensares trevlighet. Tror inte det har hänt i Sverige hur trevlig han än skulle vara. Kanske att ni fått någonting men inte allt det =)

Svar: Du har nog rätt - kanadensarna är ju grymt trevliga överlag (inte Torontoborna kanske, men resten av landet) så det hjälper helt klart!
Ida

2016-05-12 @ 08:31:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0