Sämsta arvet...

Det har blivit jättevarmt här helt plötsligt & stackars Tor har fått massor med små röda utslag på axlarna. Har frågat doktor Google & det verkar som om han fått värme utslag. Någon annan som har erfarenhet av det med små barn? Är själv väldigt känslig för solen & kan få riktigt ordentliga utslag tidigt på säsongen, så jag borde väl inte vara jätteförvånad över att Tor åkt på samma - men det är ju en helt annan femma när det är ens lilla kotte som är drabbad. Dessutom, så himla typiskt. Är i princip inte allergisk mot något annat (förrutom konstgjord kanel) men solallergi, det tyckte kroppen tydligen var en viktig egenskap att föra vidare?! Är ju bara att hoppas att det stackars barnet inte åker på mina andra genetiska nitlotter så som oförmåga att memorera sångtexter, uselt lokalsinne & noll sifferminne...

Kommentarer
Postat av: Malin C

Nej va jobbigt! Cesar kan få lite just på axlarna intill halsen och även skinkorna nu när det blir lite svettigt i blöjan. Vi försöker bara lufta och svalka så mycket vi kan, så hoppas du får bra tips här i bloggen.

Svar: Det har tack & lov blivit lite svalare, så det ser tillfälligt bättre ut - men får vi en jättevarm sommar som det kan bli här måste vi nog se över om vi ska skaffa AC.
Ida

2016-05-31 @ 21:21:10
URL: http://www.vavawoom.com/malinclapper

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0