My little pilot...

Vi har ungefär världens finaste höstdag idag, så vi bestämde oss för att åka ut till flygplatsen för brunch - den här typen av dagar är nämligen alla små plan ute & flyger. Tor var i sjunde himlen så fort vi parkerade bilen & bara skrek "FLYYPAN, TOOOR HAPPY!" non-stop, så redan där kändes det ju rätt värt att åka dit. Fick vårt bord & medan vi väntade på maten började Paul prata med personerna som satt vid bordet bredvid & när en av dem fick höra att Tor aldrig suttit i ett flygplan tog det inte lång stund innan knatten satt bakom spakarna på ett sött litet propellerplan.
Alltså, sånt här gör ju att man dör lite inombords av glädje - att få se sin lilla knatte så HIMLA glad!
Tor "Pet, pappa, pet flypan".
Innan vi åkte sprang jag in med en liten burk äppelsmör som jag kokade ihop igår (hade en burk i bilen eftersom vi skulle svänga förbi en vän & lämna lite saker) & gav som tack till den fina farbrorn som lät Tor sitta i hans plan. Det var ett sånt där riktigt feel good moment då alla bara var så glada, generösa &... ja men rakt igenom kanadensiska!

Kommentarer
Postat av: Bea

Men alltså, hur söt är han inte din pojke? Helt otroligt.
Sen bara en fånig fråga. Hur uttalar ni hans namn på engelska? Hänger alltid upp mig på det när jag läser bloggen :-)

Svar: Men tack - sånt där går ju rakt in i mammahjärtat! :)
& hm... svårt att skriva uttal tycker jag, men typ med ett litet h efter T:et... & så lite mer av ett å än ett o-ljud. Så mer som "Thår" men inte så som de säger Thor i Marvel-filmerna. Sen uttalar jag det som ett vanligt Tor så fort jag pratar svenska med folk, men dessvärre fixar Paul inte riktigt det uttalet.
Ida

2016-11-07 @ 20:04:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0