Besök & egentid...

Så himla härligt att ha Isolde på besök - hon är väldigt underhållande & så säger hon sånt som gör att man hajjar till lite då & då, det blir liksom aldrig tråkigt! Ett par exempel:
 
Tor ber om bubbelvatten & gör en min när han får vattnet i munnen, Isolde "Oh, you didn't like that? Tough luck, it's just like smoking, get used to it".
 
Tor sjunger blinka lilla stjärna, Isolde "Tor, this is the third time, it's getting old - switch it up please".
 
I vilket fall, vi vinkade av henne vid lunchtid & sen tillbringade Paul & Tor eftermiddagen i parken medan jag jobbade på en av mina engelskauppgifter.
Idag var det deadline på ett grupparbete & jag känner mig som en SÅN mamma. Ingen annan verkade bry sig om att styra upp det hela, så jag gjorde mitt bästa för att försöka få ordning på uppgiften så att vi skulle uppfylla alla kriterier samtidigt som jag försökte att inte bli vansinnig på de i gruppen som inte läste instruktionerna. En del av mig vill tänka att det här är för att jag jobbat inom universitetsvärlden, för att jag undervisat själv, men en stor del är också att jag numera blir vansinnig när min egentid inte blir konstruktiv. Det här var liksom inte en issue innan jag fick Tor, det var helt OK att sitta i soffan & lösa lite korsord & pilla navelludd. Numera... finns nästan inget som stör mig så mycket som om jag inte får saker & ting gjort (med flyt) när Tor väl sover eller är upptagen på annat håll. Så när folk inte läser vare sig instruktioner eller gruppmeddelanden & klockan tickar mot deadline så blir mitt tålamod SÄMST. Men, men, vi fick in allt innan midnatt & eftersom det bara är ett IG/G-moment så får jag försöka vara OK med att det inte var perfekt & i alla fall vara nöjd med att jag vet att jag bidrog så mycket som jag kunde... Hakuna matata & allt det där...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0