Engelska & flygplan...

Om ni undrar varför det blir lite tyst mellan varven så tar min engelska-kurs väldigt mycket tid i nuläget. Varje söndag har jag deadline på minst två arbeten, så all ledig tid under veckorna går åt till grupparbeten, roligheter så som "past subjunctive" & text-analys. Kursen är bara på halvfart, men när man samtidigt ska ta hand om en något energisk nästan två-åring blir det rätt mycket att hålla igång samtidigt. Just den här helgen kändes det extra intensivt (grupparbete på sex personer men det var bara jag & två andra som gjorde allt) men vi lyckades i alla fall få till ett par små utflykter mellan varven. I lördags åkte vi ut till Guelphs lokala flygplats där allt är väldigt pyttigt & sött.
Som synes, inga kommersiella jätteflygplan här inte. Tor som ÄLSKAR både flygplan & stjärnor var i sjunde himlen så fort han fick syn på det här lilla planet. Allra bäst är att de har en jättemysig liten greasy spoon där de serverar all day breakfast. Alltså, kan vi prata lite om all day breakfast - finns sånt i Sverige? För själv tycker jag att det är ungefär det bästa konceptet i världen. Finns inget godare än frukost så jag äter hundra gånger hellre en riktigt god omelett än typ kött & potatis både till frukost/brunch/lunch & middag. Restaurangen har jättestora fönster ut mot flygplatsen så det var perfekt för Tor som annars har myror i byxorna när det kommer till att äta ute (ja, inte för att han är så mycket bättre hemma heller). Nu satt han som ett ljus & åt både pommes frittes & mjölk. Sen var det inte liiika lätt att locka med honom hem...
Varje "ska vi gå till bilen" möttes av vild flykt. Sånt kan ju bli lite jobbigt ibland, men här var det så himla mysigt överlag att vi alla tog det med mycket mer ro än vanligt.
Så vi hängde där till efter ett, långt efter nap-time, & det känns väl lite som om vi har hittat ett nytt to go ställe för hela familjen!
Save

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0