Galenskap...

Pauls familj hade släktfest igår & jag hamnde i dispyt med en av hans tremenningar. Det här var på riktigt en människa som var "orolig över läget i Sverige" samtidigt som hen sjöng Trumps lovord... Har fram tills nu aldrig stött på en Trump-supporter & herregud vilken obehaglig upplevelse. Det gick liksom inte att argumentera med människan. Sa jag något om nynazisten som körde över demonstranterna i Charlottesville fick jag genast tillbaka "Men alt-left demonstranterna kastade sten!". Här borde jag ju ha drämt till med något i stil med, "Do you seriously compare the impact of a stone that a human can pick up and toss with ramming a car through a crowd of people?!" Men jag var i ärlighetens namn bara så skakad av all spya som kom ut ur munnen på den här människan att jag knappt fick ord i munnen... 
 
Mörkrädd är order för gårdagskvällen & känslan hänger kvar som en tung blöt filt så här dagen efter. Har så svårt att förstå hur det fungerar uppe i huvudet på en sån här person. Kändes som en total krasch mellan våra syner på omvärlden...
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria%20%C5rz%E9n

Ååååå grrr!!..jag förstår precis hur du känner. Om du visste hur många "jag är inte rasist men...SD ska jag minsann rösta på.."som jag möter ta mig tusan VARJE dag, JAG MÅR ILLA! Man orkar inte alltid bli festdödaren och väljer bort de längsta diskussionerna, och med vissa är det endast för att spara mitt eget tålamod som jag lägger ner. Men som du säger, man mår illa och har f-n ångest efteråt. Usch!!!

/Maria

Svar: Alltså, bara den inledningen (japp, personen på festen sa exakt samma sak), "Jag är inte rasist, MEN..." Där hade man ju hoppats att folk skulle stanna upp & reflektera lite! Sen all annan skit som bubblar upp när man rör lite i grytan, vidrigt! Det som får mig att må mest illa är att det här är en mamma som hemskolar sina barn... vill inte ens tänka på vad hon lär dem!
Ida

2017-08-22 @ 21:00:25
Postat av: Maria Årzén

....känner nu hur jäkla upprörd jag blev!!...hahhahaha..

/Maria igen

Svar: Nej men jag förstår dig, man blir ju lite knäpp - huuur tänker folk?! Bortsett från vanlig hederlig medmänsklighet, har de inte lärt sig något alls under historielektionerna i skolan?!
Ida

2017-08-22 @ 21:01:14
Postat av: Gunilla

Allt galet och grymt som sker i världen nu är oförsvarbart..att någon ens försöker släta över det är skrämmande. Förstår att du mår dåligt.

Svar: Man läser ju om det varje dag, men det är stor skillnad på att läsa något & att få det rakt i ansiktet & sen veta att det finns så otroligt många andra där ute som tänker på samma sätt. Både skrämmande & sorgligt.
Ida

2017-08-23 @ 18:56:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0