3 years!

Livet alltså, ibland svänger det rätt snabbt. För om måndagen & tisdagen var genomdeppigt gråa så vad den här dagen helt & hållet ägnad åt glittrigt PARTY PARTY! Tor blev nämligen 3-år gammal idag (herreguuud vad tiden gått snabbt!) & då var det ju liksom inte mycket annat att göra än att dra fram våra diskomoves & dansa lös. Den lilla knastotten önskade sig nämligen ett "ABBA Dance Party!", så vi drog på med discoboll & allt!
Alltså... man måste ju bara älska Pauls hemmabygge! Bollen snurrade till & med! I rummet bredvid pluggade vi in en jättecool glödlampa som snurrade runt även den, så när småttingarna travade in föll en liten haka efter en annan. Så himla roligt att se deras reaktioner, lilla Sadie som är 1.5 blev så fascinerad av alla ljusen att hon bara stod & stirrade med munnen öppen i en kvart! Själv njöt jag av partyt av den enkla anledningen att jag faktiskt inte stressade ihjäl mig över det. Det var helt enkelt så tungt i början av veckan att jag bara "nej, nu måste jag vara lite snäll mot mig själv & inte ta på mig för mycket". Så jag tog ett jättestort steg för att vara jag & KÖPTE födelsedagstårtan & det var SÅ skönt att bara hiva fram $25, smälla i tre ljus & call it it. Har så svårt för just den här biten, men jag känner att jag börjar bli bättre på att sänka ribban lite - det behöver inte vara hembakt & fantastiskt alltihop. Det är OK med något bjärta papptallrikar & en rätt typisk nordamerikansk tårta (även om ju svenska tårtor är så mycket roligare).
Anyway, barnet var glatt & det är ju faktiskt allt som räknas! Men... eftersom jag ju pysslat ihop cupcakes på rätt avancerad nivå måste jag bara sticka in att jag kanske inte tappat det fullt så mycket som bilden nedan antyder. Cupcakesen nederst i bild var tillverkade av en av våra gäster (snart tre år gammal) som present. :)
& så avsluade vi kvällen med grekisk takeout & ytterligare ett par presenter & jag tror att Tor, som gick till sängs med sin nya polisbil, är jättenöjd med sin dag & det i sin tur gör att jag trots allt sitter när med en alldeles varm härlig känsla i hela kroppen!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Grattis Tor på din 3 års dag! Hipp hipp hurra!!

Svar: Tack, tack! Tor hävdar dock bestämt att han INTE är tre år gammal utan istället 20 periods (?).
Ida

2017-12-07 @ 08:15:47
Postat av: Maria Årzén

Hahahahaha...jaaa Ida, hade Cupcakesen varit dina vet jag inte vad...överbefriande...hahahahahha! (ingenskuggapådenungabagaren) Grattis till Tor och val av musik:))

/Maria

Svar: Hahaha! Nej men precis, de var ju SÅ söta just för att hon dekorerat dem själv - men hade jag gjort dem själv hade nog familjen tvångsinskrivit mig på behandlingshem! :D
& visst var det ett himla bra musikval?! Han var SÅ bestämd på att vi skulle ha ett ABBA dance party så det var ju bara att köra på temat även om det kanske inte var det mest typiska treårsfirandet någonsin. :)
Ida

2017-12-07 @ 13:26:23
Postat av: Jo

Skönt att du lagt ner lite av prestationsångesten =) Dagen verkar ha varit lyckad ändå och det är ju huvudsaken.

GRATTIS till lillplutten! Verkligen bra val av partytema, din indoktrinering verkar ha lyckats ;D

Stor kram till er alla!

Svar: Alltså den har väl varit på decline sen bröllopet, men så var vi jättesjuka förra julen & då släppte jag det typ helt & det var den bästa julen någonsin. Inte stressa över att resa någonstans, inte stressa över maten, inte stressa över det skulle vara välstädat för gäster... Måste bara komma ihåg den känslan & inte dras med med alla "måsten". Kram!
Ida

2017-12-07 @ 14:16:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0