Lycka!

Det såg ju så illa ut ett tag, men så natten till fredag drog ett snöoväder in & nu är det bara helt perfekt winter wonderland! Alla träd är snötäckta & även om det inte är världens tjockaste snötäcke så sticker inget gräs upp & det är allt jag behöver för att känna mig helt bubblig inombords!
Har bara upplevt en jul i Kanada med någorlunda snötäcke men då började det töa på julafton & takdropp är liksom inte det som jag går igång på den här tiden på året... Faktum är att det nog är minst fem år sen jag hade en jul med snö, men då var jag så sjuk att jag mest låg i en hög i soffan - så där & då spelade det liksom inte så stor roll hur det såg ut ute. Men i år! Nu jäklar ska här snöbollas, kälkas & göras snöänglar!
Vem vet när vi får en sån här jul igen, så måste passa på att maxa!
& det låter kanske helt vansinnigt, men efter det här skitåret så känns det faktiskt liiite som plåster på såren att i alla fall få den där vita julen som betyder så himla mycket för mig. Strunt i presenter, snö var verkligen det enda jag önskade mig!
 
p.s. Fast på tal om presenter, den uppmärksamme läsaren kan faktiskt se vår julklapp till huset på de här bilderna - slog äntligen till på ett fint nytt lås & handtag till ytterdörren & jag är SÅ nöjd!

Kommentarer
Postat av: Jo

Härligt med snö! Vi fick en dag med snöbollskrig i tisdags då det snöade jättemycket för att sedan börja regna... men vi hade jättekul under dagen =)

Jättefint handtag!

Kram!

Svar: Men vad kul att ni i alla fall fick en stund av snö - sen jag flyttade ifrån norrland är jag liksom nöjd bara jag får till lite snöröj & kanske en snögubbe. :)
Ida

2017-12-28 @ 14:07:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0