Snow!

En vit jul är verkligen inte självskrivet här i Ontario, snön brukar alltid dyka upp typ en månad för sent, men det här året verkar det (TA I TRÄ!) som om vi kommer att få snö. Är helt barnsligt glad över detta! Jag ska vara helt ärlig, snö på julen är väldigt viktigt för mig. Tycker att det är skitdeppigt med en grön (sämsta ordvalet, det borde vara GRÅ) jul. Men nu när vi har Tor & han för första gången är nog gammal för att verkligen se fram emot tomten & julen så känns det extra viktigt. Vill liksom inte titta ut på en hönsskitstäckt grå lervälla till trädgård utan vill kunna fejka renspår i snön, frysa in islyktor & åka kälke. Just den sista biten har Tor pratat om i princip varenda gång han sett en snöflinga dala ner från himlen så ni kanske kan förstå lyckan när vi vaknade upp till ett vettigt snötäcke imorse - äntligen bobföre! 
Den lyckan! Åh så glad han var, så där så att man blev helt glad i kroppen själv & att alla som vi mötte hälsade med ett stort leende. Nu hoppas jag på ännu lite mer snö i natt så att vi kan dra iväg till pulkabacken imorgon!

Kommentarer
Postat av: Jo

Åh vad härligt med vit jul, håller tummarna att det stannar! Här har det kommit och försvunnit ett par gånger redan så det finns chans att det hinner komma igen innan jul =)

Så kul med pulka! Hälsa så mycket till honom =)

Svar: Hur ser väderleksrapporten ut då? Jag stalkar typ weather canada & så här långt ser det BRA ut - bara ett par dagar då temperaturen ligger på 0, men jag tänker att det inte kommer att vara nog för att något av det vi har nu ska smälta & prognosen lovar dessutom MER!
Ida

2017-12-13 @ 10:02:16
Postat av: Jo

Har regnat heeeela dagen men sedan i övermorgon så ska det snöa igen så vem vet hur det blir framöver =)

Svar: Nej vad trist, regn i december är seriös depp. Håller tummarna för att ni får snö nu till helgen!
Ida

2017-12-14 @ 18:38:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0