Tomteverkstad...

Här i huset pågår full tomteverkstad! Paul & jag har nämligen planerat en stor överraskning åt Tor till juldagsmorgonen & i nuläget gäller det att vi arbetar på om vi ska få det klart i tid - därav något dålig uppdatering de senaste dagarna. Pauls jobb involverar mestadels sågande & skruvande medan jag jobbar på med projekt pimpa "IKEAs Duktig". I sitt ursprungsutförande är det här lilla miniköket... jaaa, helt funktionsdugligt men SÅ plain. Hade jag haft en liten tjej hade jag gått helt bananas med guldfärg & rosa & gjort något i den här stilen (alltså huuur gudomligt sött?!) men nu kör jag lite mer neutralt så att Tor förhoppningsvis kommer att leka med det länge (i nuläget har han liksom ingen koll på kill & tjejfärger, men det kommer väl när han börjar skolan nästa år). Har precis dragit på ett första lager färg & försöker nu klura ut nästa steg i processen - för som vanligt när jag gör något sånt här kör jag nämligen rätt mycket på känn. Hade varit SÅ skönt om jag hade kunnat vara en sån där människa som har sin vision klar redan från scratch, men eftersom jag aldrig kan bestämma mig på förhand så är det bäst att bara starta & köra så att jag kommer i mål någon gång - istället för att bara fortsätta att vela över olika valmöljligheter i hundra år! Anyway, känner starkt att Tors lilla kök måste ha en kökshandduk med höns på (dock inte denna variant!) - så imorgon måste jag försöka hitta lite tyg & damma av symaskinen. Det här med pyssel alltså... är det bara jag som känner att det liksom är ett svart hål av merjobb?!

Kommentarer
Postat av: Jo

Vad roligt! Så spännande att se slutresultatet. Btw, underbar handduk =D
Ang pyssel så brukar jag inte starta något för jag har så svårt att avsluta. Har två projekt redo att startas för att det typ behövs men jag har inte kommit igång på...2 år? 3 år?...så nu bara har jag grejerna som skräpar. Kanske nästa år =)

Kram!

Svar: Men Jooo, om det bara ligger så är det ju ännu värre! Bättre att ta det 95% tänker jag (det är oftast där jag hamnar), så länge det inte är i stadiet "tar upp halva köksgolvet" dvs...
& jag jobbar på för att få det klart, men jäklar vad jag önskar att vi hade ett garage där jag hade kunnat spraymåla handtag etc, så dålig tid på året att försöka göra det utomhus!

kram!
Ida

2017-12-22 @ 08:31:27
Postat av: Anonym

Har du sett de nya bilderna på köket?
Gunnar

Svar: Jättefint. Har mailat.
Ida

2017-12-23 @ 00:08:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0