And I'm back!

Hallå igen! Har haft ett par hysteriska dagar, så jag har liksom knappt hunnit med annat än att släcka bränder så bloggen fick dessvärre lida lite. Men - nu har vi klarat av följande & livet kan återgå till det normala:
 
1) Sista två uppgifterna i min engelskakurs är inskickade - halleluja! Nu måste de ju rättas, men det känns så skönt att ha det gjort. Tor har varit som ett PLÅSTER den senaste veckan så att jag fick ihop två vettiga projekt känns lite som om jag hade ansökt & blivit antagen till NASA...
2) Vi har haft Sandra (en av Tors tre gudmödrar) på tredagarsvisit. Jag var väl kanske inte världens bästa värdinna pga punkt nummer ett. Men maten stod på bordet varje kväll & jag stack en öl i näven på henne med jämna mellanrum så jag tror att hon åkte hem nöjd (hon var i alla fall väldigt glad för min teckning!).
3) & så har Pauls föräldrar köpt HUS här i Guelph. Helt vansinnigt egentligen - vi hittade nämligen ett litet drömhus som de ville titta på, men så fick de influensan. Tänkte "Jaha... bara att leta vidare då", men så bad de oss åka & titta på det & när vi berättade hur perfekt det var lämnade de ett bud & BOM - husägare. Mäklaren som vi träffade idag å deras vägnar sa att det var det första "osedda" hus han sålt under hela sin nioåriga karriär. Anyway, som alla vet så är husköp en himla massa hattande hit & dit med papper & checkar & jadidadi, så det har tagit sin lilla tid.
4) & mitt i allt detta bestämde jag mig ostrategiskt nog att försöka påta lite i mina bankaffärer i Sverige & ni som läst bloggen ett tag vet ju hur det brukar sluta - skjuuut mig & BRING THE WINE!!!
 
Tor har förövrigt haft den ena riktiga skitdagen efter den andra, så vi tänkte att vi toppar det hela med att åka & ge honom en spruta imorgon. Hoppas att han ska tycka att det är så generalvidrigt att han blir lite mer positivt inställd till livet i övrigt efteråt. I annat fall kan det hända att jag måste börja knapra lite psykofarmaka.

Kommentarer
Postat av: Jo

Usch, stackare. Lycka till med allt! Stor kram!

Svar: Ja det blev lite mycket där, men det var hemskt skönt att få ihop inlämningsuppgifterna - var lite osäker på om jag skulle få allt klart innan deadline. Hade sugit så mycket att tvingas skicka in något halvdant så här på slutet när jag verkligen kännt mig nöjd med allt annat jag gjort på kursen.
Ida

2017-01-11 @ 09:00:43
Postat av: Anonym

Lite skumpa för svenska bankaffärer såå....:)) Luck!

Svar: Haha, vet inte om det är något att direkt fira - men alkohol känns det alltid som det behövs närhelst jag försöker mig på något som har att göra med Handelsbanken eller SEB!
Ida

2017-01-12 @ 20:52:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0