Bob-premiär!

Strålande sol & kring nollan idag, så det kändes som en perfekt dag för Tors första bobtur. Sånt här kan ju bli lite hitt eller miss när de är så pass små, men vi hade tur & Tor bara tokälskade det!
Extra bonuspoäng på att vi lyckades få på honom hans vinterstövlar, det var första gången som han gick med på det! Sen var det tydligen väldigt viktigt att jag skulle dra bobben, rörde Paul ens vid snöret började han gråta. Men det gjorde inte så mycket, det gick så lätt att dra att det inte blev tungt fastän vi var ute i 40 minuter.
Så här lät det ungefär non-stop under de 40 minuterna "Tors sled, Santas sled, hohoho. More outside!" Så ja, det kändes ju rätt lyckat!
Fint att komma ut & röra lite på sig också så här på årets första dag. Ett av mina nyårslöften är att ta lite bättre hand om mig själv rent fysiskt, känner att jag måste bli lite starkare i kroppen för att orka med att springa runt efter Tor. Vi hade som sagt dansparty till ABBA igår & efter tre låtar hade Tor dansat slut på gamlingarna...
Save

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0