En droppe i havet...

Herregud vilken dag, jag är HELT MATT. Bilade till Pauls föräldrar imorse & jobbade sedan i princip hela dagen. Sorterade, bar, packade, peppade på att slänga/ge bort &... allt vi fick gjort var att vi rensade ur EN garderob. De har så otroligt mycket saker att jag liksom inte vet vart jag ska ta vägen. Det jobbigaste är ändå att de i nuläget inte riktigt verkar kapabla att ta in vilket jättejobb det här är. Som ett exempel, vi behövde motsvarande två förrådsutrymmen för att tömma vårt hus i Toronto, ett hus som kanske var 1/3 av hur stort deras hus är & med en bråkdel av mängden saker. Ändå är de bombsäkra på att de kan klara sig på ett förrådsutrymme & en liten container. Jag blir så där stressad över det här resonemanget att jag börjar vifta med händerna i luften när jag förklarar saker & nu ikväll har jag druckit hostmedicin för att kunna somna. Vet att jag i annat fall kommer att tillbringa hela natten med att ligga & pinteresta "house staging" uppslag... Gode gud, ge mig styrka, vin, en jättecontainer & unlimited barnvakt så att vi kommer någon vart med det här monsterprojektet!

Kommentarer
Postat av: Gunilla N

Tycker på allvar riktigt synd om dig..vansinnigt projekt ju!!
Akta ryggen bara!

Svar: Tack för omtanken! Jag försökte tänka på ryggen igår, men man vill ju hugga i & få det gjort så vissa lyft var kanske inte de bästa. Nu ska de i alla fall ha betald hjälp där den här veckan så jag hoppas så ett mirakel tills dess vi åker upp nästa gång.
Ida

2017-01-16 @ 11:51:19
Postat av: Jo

Skönt att de tar in någon, den kanske kan förklara hur mycket de har att göra.

Btw, har du ork till Skype i veckan?

Kram!

Svar: Hade jättegärna velat skypa, men jag är inte helt säker på att jag kan få ihop det. Imorgon väntar vi på leverans av Pauls föräldrars veteranbil & vi måste hålla på & rodda med garaget där den ska stå - men kanske på torsdag eftermiddag om det går för dig? Bara en heads up, jag är så himla stressad över det här just nu så det kan hända att jag glömmer. Påminn i så fall!
Ida

2017-01-17 @ 08:52:02
Postat av: Jo

Men då kan vi vänta till efter helgen då du vet lite mer hur läget ser ut.

2017-01-18 @ 08:26:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0