Panikläge...

Jag skickade ju in mina sista inlämningsuppgifter till Engelska A1 i tisdags & eftersom A2 inte börjar förrän om cirka två veckor lät jag så här:
 
"LEEEDIG! Åh jag är ledig! Jag ska göra så mycket roooligt!" & så såg jag framför mig oceaner av tid att lägga på muffinsbak, tecknande, virkande & ihopknåpande av alla Sverige paket som jag har på min to-do lista.
 
Det här härligt euroforiska stadiet höll i sig i cirka 20 timmar, för igår eftermiddag ringde Pauls föräldrar & släpte världens panikbomb. De måste sälja sitt gamla hus innan slutet på månaden eftersom banken backat på deras övergångslån.. jag inser ju att house staging för att sälja huset inte riktigt är samma femma som att tömma hela huset - men den här uppgiften är ändå monumental. Det är inte det att de inte har ett fint hus, men mängden prylar är liksom... men typ lite hela vägen upp till taket... Eftersom Pauls föräldrar inte heller är i tipp topp form i nuläget finns det liksom inte att de kan fixa det själva. Så nu ska vi bila upp dit ikväll & så ska jag spendera morgondagen med att packa som ett litet hjon. Alltså, jag blev så stressad att jag låg uppe till halv tre på natten & svettades över HUUUR vi ska få ihop det hela & gjorde upp deals med mig själv om att vi måste bli mer som min farmor & rensa, rensa, rensa kontinuerligt så att vi aldrig behöver gå igenom 40 år av ihopsamlat papper & pryttel...

Kommentarer
Postat av: Camilla

Åh herrejisses!
Jag hoppas att ni lyckas packa så mycket som möjligt.
Kram

Svar: Vi kunde inte åka upp i veckan eftersom Pauls mamma blev sämre (influensan) så nu satsar vi på morgondagen. Kram!
Ida

2017-01-12 @ 22:04:19
Postat av: Gunilla N

Ojojoj, så stressigt.. Tyvärr är man ju i sådana lägen obarmhärtigt tvungen att ställa upp

Svar: He, ja - går inte riktigt att backa ur! Men nu har de i alla fall sett huset & gillar det!
Ida

2017-01-14 @ 18:30:49
Postat av: Gunilla N

BON COURAGE!
Kram

2017-01-14 @ 18:31:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0