Tack!

Hörni, tack för all respons på förra inlägget - det värmer verkligen! Överlag har jag fått så mycket kärlek de sista 24 timmarna att hjärtat inte riktigt vet vad det ska göra med sig i nuläget. För dels värker det ju något helt otroligt över att mina fina, fina, farmor är så väldigt sjuk - men samtidigt svämmar det över efter alla kramar, små burkar med musli som har lämnats på vår trapp, tekoppar som har kokats & stuckits i mina händer & alla, alla erbjudanden om att hjälpa till med katter, Tor & höns (hönsen är klart populärast, ALLA vill ta hand om dem).
 
I nuläget har vi fått till en passansökan som ska vara klar på en vecka, så det känns bra att vi inte behöver vänta 10 arbetsdagar & så har Paul fått klartecken på att ta ledigt från jobbet. Inga biljetter bokade än, men jag hoppas ha det klart senast till början på nästa vecka. Vi pratar också mycket med Tor om att vi ska åka flyg & se Momo, Jojo & baby katt (mina föräldrars pyttiga 13åriga birma som Tor tror är en kattunge) så han är pepp på det & har redan börjat packa sin Greta Gris väska. Tydligen har han fattat att vi ska till Sverige, för det enda han packar är vantar & mössor...
 
& det är väl ungefär där landet ligger i nuläget. En mix av att vara himla tacksam för alla ni fina där ute som tar er tid att skicka en hälsning, heart broken över farmor & så en ständigt växande dos flygångest på det...

Kommentarer
Postat av: Malin%20C

Vad jobbigt och ledsamt, men fint att ni kan åka så omgående. <3

Det positiva med att flyga med en tvååring är att man inte har tid att vara flygrädd... :) Flög precis över Atlanten med Cesar för andra gången och det är full rulle, men sååå mkt underhållning automatiskt.

Svar: Jättejobbigt, men nu känns det bra att passet i alla fall är på ingång. Finns liksom inte att jag kan åka utan Tor, så innan det kommer in kan jag inte resa ens om det blir riktigt illa.
& jag hoppas att det ska gå bra. Har haft grav flygångest i 15 år dock, så jag känner mig väldigt stressad i nuläget.
Ida

2017-01-20 @ 18:48:57
Postat av: Anna

Skulle just skriva detsamma. Med en tvååring i sällskap behöver du inte vara orolig för att ha tid till annat. Flög tre-fyra gånger om året Oslo -Texas från M var nio veckor tills det att hon var tre så hon blev van stackarn. Ta hand om dig!

Svar: Vi får hoppas att det går bra just för att jag tvingas fokusera på Tor. Dessvärre är min flygfobi rätt djupgående så jag ska försöka se om jag hinner klicka hem någon form av självhjälpsbok innan vi åker.
Ida

2017-01-20 @ 21:05:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0