Diskmaskin!

I TRE år har jag handdiskat, men nu är det slut med det! Halleluja! Det går inte riktigt att sätta ord på hur otroligt glad jag är för den här lilla maskinen! Krävs lite mer pill för att få installationen att se bättre ut, men det får bli en senare fråga. Just nu tänker jag bara njuta av all tid som helt plötsligt kan användas till annat än att stå & nöta över diskhon. 
Sen är jag extra lycklig över att maskinen är installerad innan vi får besök nästa vecka. Nu är ju de som kommer hit & hälsar på väldigt hjälpsamma, men jag har ändå blivit bränd så pass många gånger över folk som kommer hit & "checkar in" för att diskmaskinen ska kännas som en skön försäkring mot att ensam bli lämnad i köket med diskberget efter att alla ätit. Finns få saker som gör mig så bitter som att komma på något som alla kan äta till middag, laga maten & sen inte få någon hjälp att städa upp efteråt. Då vill jag liksom bara fjutta fyr på hela huset i ren protest. Vilket ju är en jättedålig reaktion med tanke på att det är vårt hus, inte deras... Anyway, så glad för att ha den här biten avklarad & så himla mycket bättre användning för det här hörnet i köket än vad helvetesskåpet var! 

Kommentarer
Postat av: %25252525C5sa

Yaaaaay! Grattis. Det är så grymt mycket värt det. Kram!

Svar: Tack! Jag är så himla lycklig över den, känner verkligen som om jag helt plötsligt vunnit SÅ mycket tid! Kram
Ida

2017-07-27 @ 22:47:32
Postat av: Gunilla

Och sa slipper man stirra pa smutsdisken i diskhon...som man ju inte har haft tid att handdiska pa
stutsen...tank bara det!!
kram

Svar: Måste säga att diskmaskinen kan vara det bästa vi någonsin gjort här i huset. Herregud vilken investering att inte behöva stå där & slita!
Ida

2017-07-28 @ 21:24:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0