Tillbaka till badrummet...

Vi har jobbat på rätt bra i badrummet & planen är att ha allt klart senast söndag. Tänkte i alla fall visa en liten uppdatering innan dess. Först ut, vårt KATASTROF FULA badrumsskåp. Det var liksom ingen mening att renovera badrummet utan att göra något åt det här eländet.. 
Det som inte syns på bilden är all rost - men ni ser ju själva att det inte direkt var något att hänga i julgranen. Spräckt glas i hörnet = bara shabby (sen måste man ju bara älska hur de inte ens fixat att sätta lampan rakt över skåpet...)! Problemet var att det inte gick att rycka ut skiten. Eller det hade väl gått, men då hade större delen av väggen hängt med också. Paul testade nämligen att dra lite lätt i det & hela väggen under buktade ut... Kvarstod alltså att göra det bästa vi kunde under rådande förutsättningar. Så jag köpte en flaska sprayfärg & lite trälister som jag limmade på med "liquid nails" & TADA!
Krävde lite elbow grease att sanda ner all flagnad färg, men nu är sprickan är dold & så även rosten!
Nu kvarstår bara att dra lite vit silicon kring hela skåpet & så är i alla fall den här biten klar. Total kostnad för ett "nytt" skåp: 50kr för färgen & 30kr för trälisterna. Hade ju inte gärna kunnat komma undan billigare än så, så jag är sjukt nöjd. Sen känns det ju alltid lite extra bra när man kan återanvända något istället för att slänga & generera mer skräp!

Kommentarer
Postat av: Jo

Jättefint! Och jag tycker så mycket om den tapeten, för visst är det samma som på toaletten där nere?

Svar: Tack & ja det är det. Älskar den jag med, så jätteglad för att vi hade precis nog mycket för toaletten där uppe!
Ida

2017-07-25 @ 18:53:59
Postat av: Anonym

wow snacka om lyft! älskar också tapeten. hur fin som helst

Svar: Tack! Har en förkärlek för blommiga tapeter, så jag är jätteglad att jag har fått gå lös med det i båda badrummen. :)
Ida

2017-07-30 @ 17:41:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0