A day at the farm...

Åh det har varit en sån sugig vecka - bara det att Tor håller på att få alla kindtänder samtidigt är liksom "men skjut mig". Lägg till tre inlämningsuppgifter på det & redan där kändes livet lite övermäktigt. MEN, nu har jag fått en lite break idag & fått klart i alla fall två av uppgifterna & livet känns redan lite bättre. Fungar så himla dåligt när jag känner att saker släpar efter. Får typ genast UofT-relaterad ångest & tror att jag ska få skäll... Men nog om det! Eftersom det ändå var helg var vi ju tvugna att hitta på något roligt så vi drog ner på Collage Royal som är Guelphs årliga stora jordbruksmässa. Hallå petting zoo! Tor bara DOG när han fick syn på griskultingarna, att få se en gris på riktigt var så stort för vårt lilla Peppa Pig fan!
Själv bröt jag typ ihop av sötdödighet när jag såg det här gänget. MÅSTE. HA. BABY. CHICKS!
Huuuur söta? Dessutom fick jag se ett gäng minisar kläckas - det kan hända att det var 2017 höjdpunkt för mig. Sen tittade vi på getter, lamor (Tor tyckte att de var fantastiska), kaniner, hästar & så... KON MED HÅL I!
Alltså, jag vet fortfarande inte riktigt hur jag ska förhålla mig till detta. Äckelblandad fascination? Avslutade med lite traktorspan, men vid det laget var energin något låg så vi fick packa ihop & åka hem för våfflor.
& nu sitter jag här & drömmer om kycklingar & kaniner & om att bo på en liten hobbybondgård...
Save

Kommentarer
Postat av: Gunnar

Farmor åkte in på lasarettet i Piteå idag, orkade träffa Roland under några minuter. Stor trötthet.
Jag, Roland och Ann tog rätt på vindfällen vid Ringelviken igår, fick 12 st timmerstockar. Ett jävla jobb.
Gunnar

Svar: Hej pappa. Försökte ringa farmor igår men hon hade inte ork att prata med mig utan bad mig återkomma. Vet du om hon blivit lite piggare? Vill prata med henne men samtidigt är jag rädd för att väcka henne om hon behöver vila.
Ida

2017-03-19 @ 21:46:04
Postat av: Alex

Jag har ett minne av att jag sett en sådan ko med hål i på tv när jag var barn. Men jag har trott att det var något jag hade hittat på själv eller drömt eller så. Läskigt!

Svar: Men jag veeet, det är så sjukt läskigt! Tydligen körde de demonstration två gånger per dag där de kör in en hand i hålet för att visa hur den idislade maten ser ut. Vi missade dock den demonstrationen & det är väl kanske inte något jag kommer att jobba för att vi ska pricka in nästa år...
Ida

2017-03-20 @ 09:47:30
Postat av: Gunnar

Farmor är trött idag, något ljushuvud satte ut hennes kortinsonmedicinering vid senaste inläggningen. "Bra jobbat".
Gunnar

Svar: Ah, det förklarar varför hon var i så dålig form igår - jag blev helt ställd över hur trött & grötig hon lät eftersom jag sett henne relativt pigg på skype bara två dagar innan. Då hoppas jag att hon är piggare imorgon & ringer då!
Ida

2017-03-21 @ 19:53:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0