Krispigt & härligt...

Det här året alltså... Tre månader in & jag känner mig redo att kasta in handuken & satsa på 2018 istället. Paul var tvungen att jobba idag, så jag fick det tveksamma nöjet att ge mig på dag sex av "heldag med barn som håller på att få alla kindtänder samtidigt". Har jag nämnt att det samtidigt blivit svinkallt här igen? Jodå, det är så kallt att hönsen står på ett ben åt gången & följaktligen vägrade Tor att gå ut på hela dagen - vilket inte direkt bidrog till att hålla humöret på topp. Någonstans efter frukost började kylan också krypa in i huset, 16 grader i köket & jag kunde höra hur pannan i källaren drog på gång på gång på gång utan att liksom komma igång. Den där krypande känslan av "aj fan, det är -15 ute & vår värmepanna håller visst på att dö"... Rota fram pärmen vi fick när vi inspekterade huset (med en skrikande 2-åring hängande runt halsen), hitta informationen till företaget som servar pannan, ringa & böna & be för att få hit en tekniker & så dommen - pannan hostar på med det sista den har, ingen idé att reparera & bara att casha upp för ett nytt system. Jo för sen vår panna installerades så har de ändrat massa riktlinjer, så vi måste borra nya hål i väggarna för att göra allt enligt kod. ALLTSÅ JAG ORKAR INTE.
 
I vilket fall, den nya pannan kommer på onsdag så det är bara att hoppas för allt vad tygen håller att värmen fungerar någorlunda fram tills dess. I annat fall blir det till att ta på väldigt många par tjocksockor. I nuläget sitter jag under två filtar & dricker vin & försöker förtränga hur rövdyrt det här kommer att bli. Det & så tittar jag på det här klippet om & om igen - för i nuläget känns det som om 2017 inte kommer att bli roligare än de här 47 episka sekunderna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jo

Alltså fy, ni får verkligen inte någon paus. Fortsätt titta på klippet, det är trots allt sjukt kul hur hon skiddar in =) Jag ska under tiden skicka positiva tankar åt ert håll och hoppas att universum slappnar av snart.

Svar: Jaaa, vill ha en break nu - det har varit för mycket! Värst är kanske att jag har så himla lite energi just nu. Känner att jag orkar typ en sak om dagen, inte mer & det fungerar lite dåligt när man måste hålla igång en 2-åring samt studier...
Ida

2017-03-12 @ 11:24:08
Postat av: Gunilla N

Fy vilken otur! Och mitt i smallkalla vintern dessutom. Hoppas nya pannan haller i hundra ar.
For sant dar kallar man oforutsedda utgifter.
gunilla N

Svar: Men eller hur! Man kan ju bli trött för mindre - men det är väl sånt man helt enkelt får ta som husägare...
Ida

2017-03-14 @ 16:30:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0