Rough week...

Den senaste veckan har varit så tuff. Så himla ledsen över farmor, vill liksom knappt tänka på det för då vet jag att det blir jättejobbigt - så jag har försökt hålla igång med Tor, kursen & ständigt hemmapyssel (vill att det ska bli vår NU så att jag kan gå & gräva ett stort hål eller något annat jobbigt!). Sen har måendet kanske inte direkt gynnats av att vi sover USELT & att Tor dessutom blev sjuk. Fy så det gör ont i mammahjärtat när ens lilla unge bara ligger & sover, varm som en kamin, i ens knä hela dagen. Allra ledsammast blev det igår när Tor började hosta & helt plötsligt kräktes rakt ut. Han blev så himla ledsen eftersom "Oh no, Tor puke. Soffa dirty! Tor städa!" & sen stod han & grät för att vi torkade upp det mesta. Stackars lill-skrutten.
 
Nu försöker jag fokusera på det som är bra - som att det nääästan är helg, att jag fick jättebra feedback på mina senaste kursuppgifter, att min fina granne Galya kom över med en lilja för att muntra upp & så den här lilla söta historien. Så här, vår sopbil är dekorerad för varje högtid - jul, Valentines, St, Patricks Day & nu påsk...
Tor som älskar sopbilar varje dag i veckan blir liksom så till sig över det här att det knappt finns på kartan. Så förra fredagen när bilen rullade in på vår gata stod han bara & skrek vid fönstret. Så Paul svepte upp honom & drog med honom ut för att titta närmare & när de står där stannar bilen & sopgubben klev ut & gav Tor ett litet påskägg. För Tor, som nyligen insett att det finns något som kallas chocklad, var det här ungefär det största happeninget i hela hans lilla liv.
& nu är han helt säker, bergfast övertygad, om att sopbilen delar ut chokladägg under påsken. Vi har försökt att prata lite om påskharen, men det verkar han inte ens registrera. Nope, i hans värld är det sopbilen & inget annat som symboliserar påsken!

Kommentarer
Postat av: Ann%20Rumbleinthearctic

Ååh så ledsen för din skull. Tror aldrig man liksom glömmer...är fortfarande inte bättre för min del, fast livet går liksom vidare på något vänster vis. Fast å andra sidan känns det inte som att det är sant, att det liksom aldrig hänt.

Vad kul att det går så bra för dig med din kurser :)

Svar: Nej glömmer gör man ju inte, jag kan fortfarande bli jätteledsen om jag tänker på att farfar är borta. Men håller helt med i att det stundtals känns som om det inte hänt, måste vara någon form av försvarsmekanism.
& så himla glad att jag har kursen att fokusera på. När farmor först blev sjuk tänkte jag att jag skulle hoppa av, men hade jag gjort det tror jag att jag hade kraschat totalt. Behöver ha något helt annat att totalfokusera på än allt det ledsamma.

Kram!
Ida

2017-04-02 @ 07:05:36
URL: http://ann-olsson.squarespace.com/
Postat av: Jo

Det kommer att bli lättare, men det tar ju ett tag.

Snacka om världens finaste sopgubbe! Kanske tur att Tor tror att det är sopgubben som kommer med godis för det där med att haren lägger ägg kan ju bli förvirrande =)

KRAM!

Svar: Alltså, vi tänker så här - på det stora hela kommer Tor lätt att få fler chokladägg från sopgubbar än harar, så det känns fel att "rätta". Han får nog helt enkelt tro att det är sopgubben som kommer med dem! :D
Ida

2017-04-02 @ 10:19:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0