Som en ny människa!

Vi har sovit så patetiskt dåligt den sista tiden att vi alla gått på en ytterst flämtande sparlåga här hemma. Så igårkväll när vi skulle lägga Tor somnade vi alla tre & sov i princip ostört genom hela natten & herregud alltså vilken skillnad det gör på livskvalitén! Istället för att dra runt som en sengångare i huset har jag plötsligt lite energi igen! Har därför bytt alla sängkläder, tvättat & hängt två maskiner tvätt, dammsugit hela huset, tvättat ur brickan under diskstället (det här kanske låter lite men är klart värt att nämnas eftersom det är den TRÅKIGASTE hushållssyssla jag vet), städat ur hönshuset, bakat bröd & kokat ner 3 liter sav.
Det hade ju varit lögn att säga att huset är sparkling clean, men det är bra mycket bättre än vad det har varit sen... tja, men jul. Nu ska jag försöka fokuser lite på vad som kännetecknar australiensk engelska & sen ska Tor & jag gå på promenad i vårsolen. För idag har jag till & med energi att tackla Tors vansinniga förtjusning i lerpölar!

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Ja tank sa enormt viktigt det ar att fa sova ut om natten! Man funkar ju sa daligt annars i vardagen... gar omkring som en Zombie. Sa mycket du fick gjort! Det kanns ju alltid skont efterat.
Kram
Gunilla

Svar: Så viktigt. Sov uselt natten till idag & genast blev allt sju resor värre - speciellt saknaden efter farmor. Så jag tror att jag måste prioritera sömnen den närmsta tiden & verkligen se till att jag kommer i säng i tid så att jag orkar med allt!
Ida

2017-03-22 @ 20:10:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0