Energi-svacka & en livboj...

Har haft ännu en liten svacka i måendet. Det är inte så att jag inte klarar av att ha roligt eller inte ser det fina i livet, men periodvis känns det som om all energi bara försvinner. Hela kroppen känns så otroligt trött & jag sover med Tor mitt på dagen samt går & lägger mig med honom vid 9 på kvällen. Börjar fundera på om det bara är farmor-relaterat eller om jag kanske har järnbrist eller någon annan form av vajsing i systemet. Känns liksom orimligt att vara så trött - speciellt den här tiden på året. Men vi hade i alla fall en väldigt fin liten helg ihop, så det gav en energikick som räckte fram till igår eftermiddag (mer om det sen)... För, trädgården blommar:
Tor var på supergott humör non-stop & bara så där härligt tokrolig:
& jag fick kiwi-plantor i morsdagspresent (honplanta till vänster, hane till höger):
& sen på söndag eftermiddag fick jag slutbetyget på en av mina fyra delmoment i engelskakursen... 82%. Gränsen för VG ligger på 84%. Jag ska inte sticka under stol med att jag kämpat den här terminen. Min energi har ju inte varit vad den brukar, vi har rest fram & tillbaka till Sverige & hanterat oerhört smärtsamma & jobbiga situationer & så ta hand om Tor på heltid ovanpå det, men jag har ändå kämpat för att ge mitt yttersta så att komma in SÅ nära men ändå inte få ett VG... det tog verkligen jättehårt. Blev så himla ledsen att Tor kom springandes, tog mitt ansikte i sina små händer & sjöng hela "Happy Birthday to You" i ett litet 2-årigt försök att göra allt bra igen... Jag är inte den som i regel bråkar om betyg, men Paul bad mig ändå att maila den ansvariga läraren & fråga henne kring ett frågetecken som jag hade kring en av hennes rättningar i den senaste inlämningsuppgiften & vet ni, idag skrev hon tillbaka & sa att hon sett över mitt material & att hon gett mig ytterligare två poäng. Så jag hamnade precis på 84% & fick ett VG i alla fall! Blev så glad att jag bara grät när jag läste det. Den läraren... klart att hon förstod att jag skulle bli glad, men det här betydde så oerhört mycket mer för mig. Så nära som jag varit så många gånger att hoppa av den här kursen för att orken har varit på minimum nivå & så lyckades jag ändå, om än med ett nödrop samt ett smärre mirakel, få VG på i alla fall tre av fyra delmoment (väntar fortfarande på slutligt betyg på den sista komponenten). Tänk att två ynka procentenheter kan göra så stor skillnad - från att känna sig som ett vrak till att få en livboj kastad till sig & dras in mot räddningen!

Kommentarer
Postat av: Malin C

Men åh vad gullig lilla Tor är! Och skönt att det blev ett VG! Har varit i den sitsen men då handlade det om att överhuvudtaget klara en tenta eller inte som resten av programmet var beroende av, min ansvarige hade gjort fel och jag fick 3 extra poäng och slapp omtenta. DEN lättnaden inför sommaruppehållet!
Hoppas att du får känna dig piggare snart, jobbigt när man hamnar i en sån ond cirkel och har svårt att hitta energi.
Trädgården ser härlig ut!!

Malin C

Svar: Ja fy för att ha något släpande över sommaren! Så himla skönt att du också hade en lärare som var villig att se över ditt material. Har i nuläget bara en uppgift kvar som jag väntar på feedback från & jag har ångest för att jag inte ska ha klarat av den... Vill liksom bara vara klar nu så att jag kan lägga allt fokus på att bli piggare samt jobba på det nya huset.
& jag hoppas få till ett läkarbesök snart så att jag kan kolla hur järnvärdet ligger. Tänker att det i kombination med allmän krattig sömn pga 2-åring kanske gör att jag är så trött som jag är.
Ida

2017-05-30 @ 13:59:35
Postat av: Anonym

Järnbrist är värt att kollas.upp

Svar: Måste få tag på en läkare - men sen ska jag kolla det & sköldkörteln.
Ida

2017-06-01 @ 11:01:37
Postat av: Gunilla N

Vackra tulpaner.. ser ut som franska ?
Stort Grattis till ditt Vg.. välförtjänt !
Kram
Gunilla

Svar: Visst är de vackra - älskar att de är så "fylliga". Dock har jag noll koll på vilken typ av tulpaner de är... & tack. Det kändes så snopet att komma in på 2% under VG, så lyckan när jag fick de där extrapoängen var total! Nu väntar jag bara på feedback på en uppgift till & sen är hela kursen klar!
Ida

2017-06-01 @ 11:12:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0