Easter 2018...

Vi ägnade en stor del av påsken åt att försöka tömma vårt förråd som vi hyrt sen vi flyttade ut hit för fyra år sen. Är så sjukt trött på att betala hyra för det varje månad när allt vi förvarar där ute är sånt som vi uppenbarligen aldrig använder eftersom det bara legat där & samlat damm sen vi flyttade. Men det här med att göra sig av med saker är inte direkt lätt för Paul, så medan jag har hivat ut hur mycket som helst (tex ALLA artiklar som jag läste under mina år på UofT - BOOOM i återvinningen!) så går Paul in i någon form av förnekelsefas & bara "det tar för lång tid att kolla igenom alla lådor en åt gången, jag ser över dem lite senare" & så har han bara toktryckt in allt i hyreshusets källare. Är väl så där nöjd med den lösningen, men i nuläget känner jag att det som gäller är "eye on the price". Alltså, först tömma hela förrådet så att vi är klara med det kapitlet & sen får jag ta itu med källaren. Fun stuff... not so much, men det är därför det varit tyst i ett par dagar. Men vi har i alla fall fått till lite påskmys! Dels en påsklunch med Pauls hela familj igår & sen så körde vi Easter Egg Hunt med vår granne Lucy i söndags. Blev bortskämda med att de fixade allt, så jakten började med att Tor hittade en liten korg på vår trapp:
Alltså redan här, när han bara fått en lapp & en sten så var lyckan total. Barnet bara skrek av glädje, så att sen få följa upp det med att leta ägg med Lucy var bara helt fantastiskt. Finns ju verkligen inget bättre än när ens barn är så där riktigt själaglatt!
Här i Kanada (& väl nordamerika rent generellt?) får man inte ett stort ägg, utan massa små plastägg som sen rymmer en eller kanske två chokladbitar. Båda formerna har helt klart sin charm, men det var himla sött att se lyckan allteftersom korgen fylldes på. Han kunde liksom inte tro sina ögon att påskharen gömt SÅ många ägg bara åt honom. 
Tummen upp för den här traditionen från Tor! Sen följde världens chokladbonanza, men han var faktiskt inte helt orimlig när vi bad honom att sluta & verkade för första gången förstå att han kunde spara lite choklad till en annan dag!

Kommentarer
Postat av: Jo

Mysigt! Så det är påskharen i år som ger godis och inte sopgubben? 😉

Svar: Ja, det blev påskharen i år! Mest kanske för att sopbilen i regel kommer på fredagförmiddagar medan Tor är på sin förskola, så det är inte lägre samma "exposure". :)
Ida

2018-04-04 @ 18:45:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0