Third hair cut & sad mamma...

Vi tog Tor till frisören i helgen & även fastän jag vet att det kommer att bli mycket lättare att sköta hans hår nu så saknar jag hans vilda lockar & ruffs så mycket! Så här såg det ut någon dag innan de satte saxen i det...
Jag vet att det var lite all over the place, men han såg så himla söt ut i det - som en liten tuffsig maskrosboll!
& nu är det jättemycket kortare & han ser SÅ mycket äldre ut... Snyft. Trodde det skulle bli lättare att klippa hans hår efterhand, men det här är klipp tre & det känns fortfarande superjobbigt. Så jag hoppas att han inte kommer hem någon dag & ber om en buzz cut för då kommer jag på riktigt att börja gråta!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag vet, jag vet, jag vet, hur du känner!!

Den dagen vi klippte av Alvin hans mjuka trollhår var väldigt jobbigt!

Nu vill han inte ha långt hår igen då han hatar sina lockar...
Han ska ha platt hår, översatt kort hår så hans lockar inte syns.
Men tacksamt att det inte är maskinkort!

Svar: Ja det är verkligen superjobbigt! Trodde liksom inte att det skulle bli så stor grej den här gången, vi har ju klippt honom innan, men jag kunde knappt se när hon satte saxen i det. Saknar verkligen att få borra ner näsan i allt det där mjuka tuffset... Men får hoppas på att det får växa sig längre en eller två gånger till innan han blir stor nog att själv bestämma frisyr.
& det här med att hata lockar - vet ju att det är väldigt vanligt, men kan fortfarande så här som 34-åring verkligen tokönska att jag hade lockigt hår jag med! :)
Ida

2018-04-09 @ 17:05:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0