Fem år...

Idag är det 5 år sen Paul & jag gifte oss, herregud så snabbt det gått & vad mycket som hänt på de här åren! Från att inte ens veta vart i världen vi skulle bo till att flytta till Guelph, köpa hus, avsluta min doktorand, få Tor & starta upp studier i ett helt annat fält... Samt skaffa en hel ny uppsättning med hobbies. :) Samtidigt som andra saker är helt oförändrade - det finns fortfarande ingen som får mig att skratta så mycket som Paul eller som avslutar mina meningar lika frekvent! 
Dagens firande fick en något knackig start då det tog Paul cirka två timmar att gräva klart Pounces grav - men när gravsättningen väl var avklarad blev det snabbt bättre. Brunch på flygplatsen är ett väldigt bra sätt att lyxa till det, speciellt när det dessutom inkluderar glass till efterrätt!
Sen åkte vi & köpte en hel uppsättning lunchlådor till Tors skolstart, vilket ju låter som en så där kul aktivitet men det eliminerade ett stort stressmoment i mitt liv. Är nämligen med i en lokal mammagrupp på FB & den senaste månaden har folk inte pratat om något annat än lunchlådor dag ut & dag - det är som om barnens hela skolgång står & faller på att man väljer rätt lådhelvete - så det var skönt att få det gjort. Sen vill jag inte riktigt tänka på det faktum att jag måste fylla lådorna också, två måltider per dag måste jag packa om bara en månad... Men men, tillbaka till bröllopsfirandet. Ursprungsplanen var att köpa takeout & äta i trädgården bara vi tre ikväll, men efter Pounces död känns det inte helt schyst att lämna Pauls föräldrar ensamma ikväll så vi ska ut & äta ytterligare en gång. Bord är bokat & sen är det bara att hålla tummarna för att det ska gå bra... måste erkänna att kombinationen sörjade kattägare & potentiellt övertrött 3-åring kanske inte kommer att vara helt optimalt... Jaja, om det går käpprätt så vet jag i alla fall att Paul will have my back. För är det något jag har lärt mig under de här fem åren så är det att han alltid står på min sida & att vi är helt fantastiskt bra på att ta oss igenom kriser, stora som små, tillsammans! 

Kommentarer
Postat av: Camilla

❤️

Svar: Tack!
Ida

2018-08-04 @ 00:13:57
Postat av: Jo

Grattis på bröllopsdagen (i efterskott)! ❤

Svar: Tack - sjukt att det har gått fem år?!
Ida

2018-08-04 @ 12:08:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0