Mamma Mia...

En av de saker jag verkligen önskade mig den här helgen var att gå & se den nya Mamma Mia filmen med ett par av mina kompisar. Efter en massa oförutsedda händelser (sjuka föräldrar, småbarn som varit vakna hela natten etc) slutade det med att Jess & jag var de last women standing. Funderade lite på att ställa in, men så kände jag bara - nej, Paul & Tor har redan planerat annat så vi kör! & jag är SÅ glad för att vi gjorde det, vilken underbar film! Har nog aldrig sett in film innan då jag både skrattat, gråtit & sjungit med i princip non-stop. Åh, helt klart en känslostorm men så härlig! Slutscenen i kyrkan höll typ på att ta död på mig, försökte hålla inne tårarna men sen insåg jag att typ alla andra också satt & toklipade så då släpte jag lös & bara gräääät. Har nog inte velat se en film omgående igen på bio sedan Gladiator, men nu känner jag att Paul & jag bara måste tillbaka & se den tillsammans. 10 av 10 ouzos! 
 
Har någon av ni sett den, älskade ni den lika mycket?!
(& om ni inte sett den SÅ MÅSTE NI GÅ OMEDELBART - eller vänta, se första filmen först & gå sen!!!)

Kommentarer
Postat av: Jo

Jag har inte sett den än men vill verkligen!

Grattis på födelsedagen! Hoppas att du haft en bra dag också 😘🎉

Stor kram!!!

Svar: Du måste verkligen gå & se den - så bra! Gick faktiskt & såg den en gång till igårkväll så att Paul fick se den också. Han grät väl kanske inte lika mycket som jag på slutet men var helt klart rörd, samtidigt som vi skrattade högt flera gånger!
& tack! Det har blivit tokvarmt igen så vi ligger lite lågt så här långt, men jag fick en liten fontän till trädgården så det gjorde mig superglad!
Ida

2018-08-05 @ 19:05:14
Postat av: Trillingnöten

Åh ska se den senare i veckan ju!kan knappt vänta!

Svar: Åh jag hoppas att du kommer att älska den! Hett tips är att ta med lite kleenex, jag brukar ha rätt svårt för att gråta till filmer men här gick det bara inte att hålla tillbaka tårarna!
Ida

2018-08-05 @ 23:53:37
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0