Chickens & flying doctors...

Så himla fint, måste bara få visa, fick nämligen ett paket hela vägen från Australien idag från en av er bloggläsare. Pauline tyckte helt enkelt att jag behövde lite uppmuntran efter vinterns hönskris & skickade ett litet care package. Så himla fint på så många olika plan - jättetack! & tänk att lite fäderfän kan göra att man connectar med någon på andra sidan jordklotet! :)
Hönsen hälsar!
 
Min inre chicken lady gick ju naturligtvis igång helt på konceptet hönsservetter & bara "check på årets valentine dukning!". Haha, kan bara skratt åt mig själv - det är som en drog, ju mer hönspynt ju bättre! När jag blir riktigt gammal & excentrisk kommer jag säkert att trava runt barfota i kläder med hönsprint på samt ha hönsgardiner i alla fönster. Men so be it, det gör mig glad & det är det som räknas! 
Fiiint!
 
& Tor som hade en tuff morgon (ville inte gå till förskolan för fem öre & var SÅ ledsen) blev helt lyrisk när han insåg att även han fått en present. Väldigt bra timing med tanke på att jag kaaanske mutat med "du får en liten present om du reser dig upp & inte ligger & hysterieskriker i snömodden på parkeringsplatsen"... & vilken present sen:
Boken med de flygande doktorerna (åh alltså här får jag också sån nostalgi tillbaka till Flying Doctors som jag följde slaviskt som liten) var nämligen dedikerad till Tor från både en riktig flygande doktor, pilot & sjuksköterska. Var tvungen att läsa vad de skrivit till Tor fem gånger om innan vi kunde fortsätta med själva historien. Så TACK Pauline, du gjorde vår dag!

Kommentarer
Postat av: Jo

Åh, Flying Doctors! Det var så bra! Lyckost-liten som fick en alldeles egen bok med dedikation 😊

Svar: Jag minns typ inget av serien (var ju SÅ länge sen), bara att jag tyckte att det var jättebra - så det kändes fint att få ge Tor en liten dos "flying doctors". Måste kanske försöka rota reda på ett par episoder när han blir lite äldre. :)
Ida

2018-02-13 @ 10:00:02
Postat av: Malin C

Åh! ”Victor Charlie Charlie” eller vad det var de sa!
Så omtänksamt att skicka.

Svar: Ja, så fint!
& jag var tvungen att googla, "'Victor Charlie Charlie' to 'Mike Sierra Foxtrot'". Nu är frågan bara vad det betyder? Victor Charlie, VC, användes i Vietnam för Viet-Cong, så jag tänker att Charlie Charlie kanske kan stå för Coopers Crossing - den fiktiva orten där Flying Doctors utspelade sig. Men har ingen aning om vad Vt kan stå för, möjligtivs Victoria, Australia... Mer googling på schemat alltså. :)
Ida

2018-02-13 @ 21:35:41
Postat av: pauline down under

Men ah, vad bra att det kom fram och att lite lycka blev skapad! Blev sa glad over din bloggpost att jag kanske fick nagra tarar i ogonen haha.
Kul att Tor gillade bockerna ocksa. :-) KRAM

Svar: Men vad fint - vi blev verkligen SÅ glada! Ska skicka ett ordentligt tackmail också, men måste bara få en lugn stund över att sätta mig ned.
& jag diskuterar med Malin här i kommentarerna, vet du vad Victor Charlie Charlie stod för i Flying Doctors?
Ida

2018-02-15 @ 02:52:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0