Pussy hats again...

Ett år har gått sen Womens March & nu är det dags igen - för efter det här året känns det kanske viktigare än någonsin att sluta upp & protestera mot diskrimination, racism, maktförtryck & kvinnohat. Planen är att vi ska åka in till Hamilton & protestera på lördag, så det betyder att virknålen har fått jobba hårt de senaste dagarna. Har hunnit virka två pussy hats - en till Tors lilla kompis Millie & så en till Tor - & hoppas få ihop en eller två till inom de närmsta dagarna. 
I fall att ni vill göra er egna pussy hat så hittar ni ett par olika mönster här. Väldigt enkla att göra, så det här är ett perfekt nybörjarprojekt i fall att ni aldrig virkat innan men vill synas lite extra den här helgen. 
& så kan vi väl bara konstatera att det här första året med Trump har varit en så sjuk bottennotering... Visst, det är väl ett stort plus att det inte blivit världskrig än men det i sig är ju en helt patetiskt nivå när man pratar om ledaren för världens mäktigaste nation. 

Kommentarer
Postat av: Maria Årzén

Donald den Donald...man tror inte det kan vara sant men dessvärre så. Bra initiativ och sötaste katten:)


Svar: Bleh, bara spyr på Donald. Tanken på att vi har tre år till (minst!) är ju så där härlig...
Ida

2018-01-16 @ 18:33:30
Postat av: Jo

Jättefin mössa! Och som ett stort Bamsefan gillar jag starkt tröjan 😃

Svar: Tack! Det är kanske inte mitt favoritprojekt (ingen utmaning utan mer transportsträcka) men det känns viktigt med mer pussy hats & sen tyckte Tor så mycket om den att jag fick virka en till på direkten. :)
Ida

2018-01-17 @ 13:40:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0