Strawberry Marmalade!

Det viktigaste med jordgubbsplockandet var att få ihop bär för att göra världens bästa marmelad. Kokade det här receptet förra året & alla bara älskade det! Min kompis Jess åt upp hela sin burk samma dag som hon fick den, så det här året packade jag en liten påse med tre burkar åt henne - så förhoppningsvis räcker det liite längre den här gången!
Det är helt klart lite mer jobb att göra marmelad än att bara koka vanlig sylt, men hade någon av er kommit över en massa extra jordgubbar så kan jag inte rekommendera det här receptet nog! Tor älskar det på toast & jordgubbsmarmelad på scones kan vara något av det godaste jag vet! Kan tänka mig att det hade varit sjukt gott i småkakor också, typ hallongrottastill... hm, måste nog utforska närmare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0