Wike Challenge & riding...

Först av allt, VDn för Wike sa JA! Cyklade nämligen till deras kontor igår & köpte en Wike (röd of course) samt utmanade honom in person. Det här är SÅ inte jag, jag är verkligen inte en pushig person, men när jag fick syn på honom kunde jag bara inte hålla igen så jag hojtade genom hela show-roomet "Hey BOB, I just challenged you on Facebook!". Så han kom & pratade med mig, jag förklarade hur mycket markanden behöver extra pengar & han tyckte att min idé var jättebra så det slutade med att vi skakade hand! Så nu måste jag skramla ihop 95kg trädgårdsodlade grönsaker innan Thanksgiving... är både jättepepp & jädra nervös för att klara av det målet men jag får helt enkelt lägga in min själ i det här de närmsta två månaderna & hur det än slutar så känner jag att vi kommer att göra i alla fall lite skillnad för de familjer som behöver marknaden för att ställa mat på bordet & det är det som räknas. Det & att jag kommer att få en hel massa motion den här sommaren nu när vi har vår cykelkärra... Tor ÄLSKAR den nämligen helt hejdlöst, så jag har redan cykelkärrat runt 15km idag. Startade dagen med att plocka upp Millie för en wike-ride till Riverside Park där vi mötte upp med Daisy & co för lite minitåg & karusell:
& sen cyklade jag hela vägen tillbaka hem med Daisy & Tor i cykelkärran, skrikande av skratt... bara för att avsluta dagen med ytterligare en vända eftersom Tor frågade om han inte kunde få åka i den med sitt täcke & nallebjörn. Gick liksom inte att säga nej, så vi bäddade in honom & cyklade en 20minutersrunda som slutade med att vi bar in sovande litet barn i huset. Lättaste sövningen på evigheter, så det kan hända att det här är nya drillen i vårt hus. Borsta tänderna, pyjamas & 5 km på cykelsadeln!
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Visst är det kul att utmana sig själv och göra saker man aldrig skulle gjort! Heja dig!

Jag tror ni kommer klara det, med ditt jäklar anamma!

Svar: Det känns fortfarande lite läskigt, har sovit lite risigt över de där 95kg som VDn väger, men jag tänker att det bara är att kämpa på & så får jag helt enkelt tvinga mig själv att vara lite mer outgoing & prata om projektet med precis varenda kotte jag möter i förhoppning att fler ska haka på!
Ida

2018-07-28 @ 11:29:05
Postat av: Jo

Grattis på utmaningen! Så himla roligt 😃

Svar: Tack! Det känns som sagt lite läskigt, vårt bästa trädgårdsår so far fick vi ihop 65kg & då hade vi massa pumpor (jämfört med en det här året) så det hela hänger på att jag får tag på ett helt gäng extraträdgårdar. Vilket med andra ord innebär att jag måste nätverka järnet, inte helt bekväm med det men inser samtidigt att det kan vara en bra egenskap att jobba lite på...
Ida

2018-07-28 @ 14:00:06
Postat av: Gunilla Nardin

Så fint av dig, att ställa upp på allt som ligger dig varmt om hjärtat 😍❤️

Svar: Haha! Jaaa... bloggen har liksom sakta dragit iväg & blivit någon form av aktivistblogg, men jag kan liksom inte sitta & inte göra något när jag känner att jag faktiskt kan göra åtminstone lite skillnad.
Ida

2018-07-30 @ 01:15:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0