Families Belong Together...

Det har nog undgått få vad som händer på andra sidan gränsen just nu, hur Trumps adminstration skiljer immigrant barn från sina föräldrar & håller dem i stora burar där personalen inte ens får ge dem en kram som tröst. Det här är så sjukt att jag bara mår illa. Som immigrant vet jag ju hur tuff hela processen kan vara även om mina förhållanden var milsvitt mycket bättre än vad de här människorna går igenom. Som förälder kan jag helt enkelt inte greppa hur man fungerar som person om man kan driva igenom något sånt här & hur det kan få fortgå i praktiken. Vad är det för människor som går med på att rycka ett litet gråtande barn från sin mamma?! Jag vet att Trump backade en aning idag & gick med på att sluta separera familjer, men vad händer med de barn som redan hålls i förvar? Vad händer med den mamma som redan utvisas utan sin 2-åring? Kommer de att återförenas, kommer de att få stöd, hjälp eller någon form av kompensation? Eftersom det inte finns några tydliga svar i nuläget har vi som familj beslutat oss för att marschera mot Trump-administrationens inhumanitära behandling av immigranter den 30e juni. Kommer att åka in till Toronto fastän stället ger mig ångest, men jag vet att jag inte kommer att kunna sitta hemma den dagen utan att göra något. Det är min plikt, som förälder, immigrant & världsmedborgare att uttrycka min avsky för Trump & hans politik. 
Because Families Belong Together, period.

Kommentarer
Postat av: Jo

2018-06-21 @ 16:13:59
Postat av: Gunilla

Ja vore fruktansvart!! horde precis att han backat i fragan...formodligen med familjens ingripande..hoppas att de har nagot att saga till om!?
Gunilla N

Svar: Han backade till viss del, men jag kan inte begripa att de fortfarande inte verkar ha någon plan för hur familjerna ska återförenas. SÅ SJUKT!
Ida

2018-06-21 @ 21:19:07
Postat av: Maria Årzén

Det är så outhärdligt obegripligt att detta ens kan hända!! Mitt hjärta blöder och mitt huvud kokar!!

Svar: Men precis så! Växlar mellan att vara så arg att jag skakar (sån märklig känsla) & gråta när jag ser bilder på de små barnen.
Ida

2018-06-22 @ 18:43:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0