Dance more dances...

Som jag skrev igår så finns det knappast något som Tor älskar mer än att dansa, nästan varje kväll bjuder han på dansuppvisning & är vi ute & shoppar så dansar han lös så fort han hör högtalarmusik som svänger det minsta lilla. Vi har därför pratat rätt länge om att vi kanske ska försöka få in honom på en danskurs & efter vår resa till GWL kändes det som ett måste. Så i april börjar han på en kortare nybörjarkurs & så får vi se hur det går, förhoppningsvis gillar han det & så kan vi skriva in honom för en termin till hösten. Nu har vi inte berättat för Tor om kursen än, att vänta är liksom inte hans forte, men när vi åkte iväg för att köpa nya skor till Paul igår föreslog vi att vi skulle kolla på dansskor när vi ändå var där. Jag tänkte väl mer typ lätta gympaskor, som nike, men Tor hade bara ögon för ett enda par skor. De enda RÖDA barnskorna de hade. Funderade på om jag skulle pusha för ett par mer praktiska skor men fixade inte att släcka det där överlyckliga glittret i hans ögon... så röda converse it is. 
& nu måste de vara på hela dagarna & så får man lirka järnet för att få honom att gå med på att ta av dem innan bad & läggdags. Tor själv hävdar att de gör att han dansar ännu bättre & vem är jag att säga att så inte är fallet. För om dans & röda skor gör honom glad, ja då känns det självklart att de hör ihop!

Kommentarer
Postat av: Jo

De är ju fantastiskt fina så det klart han måste ha dem på 😊

Svar: Alltså han var SÅ glad i affären när han fick prova dem. Sprang bort till första närmsta spegel & stod lääänge & bara vände & vred på sig med världens leende över hela ansiktet. Kunde bara inte säga nej!
Ida

2018-03-13 @ 11:51:26
Postat av: Silverbean

Känns som en självklar konflikt att välja bort. SÅ fina små skor och SÅ kul med en dansare!

Svar: Nej men precis, det är ju bara en provapåkurs så då spelar det ju inte så jättestor roll vad han har för skor - så bättre att han älskar skorna än att de är praktiska. & jag tycker att det är SÅ roligt att han älskar dans så mycket. Behöver ju liksom inte bli något av det, men det är så kul att köra disko med honom i vardagsrummet varje fredag - han ger det liksom 110% varje sång!
Ida

2018-03-14 @ 08:23:01
Postat av: Jo

Just ja, Skypedate! När kan du? Ska vi säga kanske början av nästa vecka?

Svar: Ja, början på nästa vecka hade varit jättebra - vilken dag hade passat bäst för dig?
Ida

2018-03-14 @ 09:00:34
Postat av: Jo

Måndag?

Svar: Okay, let's do it! Nu måste vi bara lista ut vilken tid... vi har precis bytt till sommartid, har ni bytt än? I annat fall är vi bara 5 timmar efter er.
Ida

2018-03-15 @ 10:33:17
Postat av: Jo

Kl 13 brukar väl funka för dig? Kör på det så listar jag ut det, finns ju info på nätet i realtid 😊

Svar: Okay, då kör vi på klockan 1 för mig & klockan 6 (tror jag) för dig!
Ida

2018-03-16 @ 08:43:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0