Judgement...

Gud vad jag bröt ihop idag... Sov knappt igårnatt eftersom jag kände mig så stressad över Paul stackars mamma & sen tillbringade jag hela morgonen & halva eftermiddagen i hennes hus med att börja jobbet med att röja undan Pauls pappas saker. Ett jättejobb & väldigt tungt både fysiskt & psykiskt, så när jag väl var på väg hem från Tors skola var jag bara helt slut både i huvudet & kroppen. Någonstanns halvvägs hem skickade Paul ett sms för att höra hur dagen gått & jag började skriva tillbaka - stod & väntade på grön gubbe (eller vit gubbe som det är här då) & när det väl skiftade till GÅ började jag korsa övergångsstället samtidigt som jag avslutade den sista meningen & tryckte sänd. Precis då nitar en röd SUV en meter från mig & mannen som kör vevar ner rutan & SKRIKER "Get off the fucking phone - you are an awful mother!!!". Alltså, jag tappade det helt. Bara stannade upp mitt i gatan & vrålade tillbaka "My father in law just died, don't you dare judge me you ASSHOLE!" Inte mitt stoltaste ögonblick... speciellt inte som jag avslutade med att räcka upp långfingret. Korsade övergångsstället helt skakigt samtidigt som han brände iväg & sen ringde jag upp Paul & bara stortjöt. Fi fan så ledsen jag blev... & ja, jag skulle kanske inte ha SMSat samtidigt som jag puttade Tors vagn över gatan, men jag var på ett övergångsställe & det var min tur att gå - vilket jag hade stenkoll på, men att bara dömma ut någon som en usel mamma för en sån relativt liten sak... Vad vinner man på det som människa? Åkte han därifrån & på riktigt kände att han gjort världen till en lite bättre & säkrar plats? När han i verkligheten fick någon som redan går på knäna att bryta ihop totalt & ett litet barn att börja gråta över stressen att se sin mamma så ledsen...

Kommentarer
Postat av: Asa

Hej allra finaste Ida. Jag har misstänkt att något har hänt, det har varit tyst ett tag här. Jag beklagar verkligen sorgon. Futtiga ord men det är allt vi har. Du är ingen dålig mamma. Ibland blir saker fel och det är jättejobbigt. Försök att inte8 älta for mycket, utan fokusera på dig och din familj och försök finna lite ro och balans. Inte lätt, jag vet. Men duär stark, omtänksam och resourceful. Kram.

2018-11-14 @ 06:27:00
Postat av: Jo

Vilket jäkla AS! Jag blir knäpp på folk som tror att de vet exakt hur saker är. Han skulle ju inte ens ha kört så fort så att han behövde nita eftersom det var DIN TUR att gå. Nej, usch och fy, man ska vara försiktig med att döma folk för man vet inte alls vad som pågår i deras liv. Nu sitter iofs jag och dömer honom men endast av anledningen att han dömde dig och det felaktigt.

Du gör ett jättebra jobb med att finnas där för Pauls mamma och för Paul. Och du är en jättebra mamma till Tor!

Stor kram till dig!

2018-11-14 @ 14:37:29
Postat av: bn

Äsch, det där var väl en rimlig reaktion även en dag då man känner sig emotionellt stabil. Vilken sk*tst*vel till karl. People in general har så dålig förståelse för att livet med alla dess förutsättningar ser olika ut för olika människor.

2018-11-19 @ 11:09:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0