Wike Challenge Week 7!

Okay, vecka 7 på utmaningen & "bara" fyra veckor kvar innan deadline. Börjar se ljuset i tunneln med andra ord! Den här veckan var det dock lite tungt med donationer måste jag erkänna, eftersom det var back-to-school hade folk helt enkelt inte riktigt tid att skörda. Tack & lov slog våra tomatplantor på någon form av turboväxel för att kompensera lite & spottade ur sig mer än 6kg på en vecka! Så även om det inte var en supervecka så fick vi ändå ihop närmare 13kg & har i nuläget lite över 60kg kvar innan vi når slutmålet. Det känns inte helt självklart att vi kommer att nå dit, men när jag pratade med Barb (ansvarig för marknaden) idag berättade hon att hon ser en stor ökning av privatpersoner som dyker upp med grönsaker så jag är så himla glad för att fler nu vet att de kan vända sig dit med sitt trädgårdsöverskott!
Så himla imponerad av dess tomatplantor förresten - helt otroligt att Tor & jag sådde dem mitt i vintern & nu är de högre än mig! 

Kommentarer
Postat av: Jo

Wow, vad kul! Härligt med lite positiva nyheter mitt i allt elände.

Kram på dig! 😘

Svar: Ja, alla positiva saker som bara gick att skrapa ihop förra veckan räknades - fy sjutton vad nere jag kände mig. Men nu har vi jobbat på som små jon i flera dagar ute i trädgården & fått väldigt fin respons på det jobbet (separat inlägg) så nu känner jag mig lite mer människa igen.
Ida

2018-09-06 @ 18:03:22
Postat av: Gunilla Nardin

Fattas det ett eller annat kilo i slutändan, så har ni ju ändå gjort en super insats för många människor!! 😍
Bon Courage !!
Gunilla

Svar: Tack! Jag tänker också så här, om jag hade varit företaget som sponsrar & vi hade varit ett par kilo för lite så hade jag donerat de där $600 i all fall. Dels för att det ju ändå är uppenbart att vi kämpat men också för att det ser lite illa ut om man inte donerat... Så jag hoppas på det!
Ida

2018-09-09 @ 14:34:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0