Fina dagar...

Har haft så otroligt trevliga dagar på sista tiden. Inte bara lite så där att det blixtrat till lite då & då utan genuint minnesvärt trevliga dagar. I söndags tillexempel - Paul & jag åt först brunch på vårt favoritställe (La Hacienda) & sedan besökte vi ett tiotal antikaffärer. Hade sjukt roligt & blev naturligtvis bästa vänner med en liten homosexuell antikgubbe vid namn John. John förklarade att vi var ett perfekt par & att han tycke om oss för att vi inte var födda i tvillingarnas tecken (sorry Sussie!). Sedan prutade han ned allt vi köpte & talade om för Paul att han var en lycklig man eftersom jag är kapabel till att vika servetter i fina mönster... Köpte även något jag suktat efter grymt länge. En riktig gjutjärnsgryta samt en bra pastakastrull. Köptstopp efter det för denna månaden men jag är så lycklig. Detta är vad alla mål under resten av mitt liv kommer att tillagas i!

Gårdagen ägnads åt jobb som var så där "aha" hela tiden (bästa känslan!) samt SWEAs julmöte & ni vet ju hur jag är - allt som har med julen att göra är underbart! Bäst av allt var dock slutet av dagen. Paul kom & hämtade upp mig på IKEA, där vi haft mötet, med en bukett blommor & en flaska rosévin (som vi dock sparar på till helgen). Avslutade med att han bjöd ut mig på middag - allt för att det var Ida-dagen igår!

& idag har vi varit ute & ätit grymt god mexikansk mat med Isolde, samt fått Troll & Nitwit för en vecka. Så i skrivandets stund har jag en varm liten pälsboll i knät. Blir inte mkt bättre än så!


Kommentarer
Postat av: Jo

Låter verkligen riktigt härligt =)

Grytorna är jättefina, blått är flott =)

2009-09-16 @ 12:03:15
Postat av: Ida

Grytorna heter Le Creuset & kommer ursprungligen i orange... Men du vet ju min inställning till den färgen! Blått passar mig så mkt bättre!

2009-09-16 @ 13:55:27
Postat av: sQ

Hmpf...jag gillar inte den hær John...



Fina grytor!! Maten måste ju bli god i dem!?

2009-09-16 @ 16:07:43
Postat av: Ida

Skratt! Fast du kanske är undantaget?! Paul´s ex är tvilling & så även min föredetta... ;)



Grytor - det är min plan för att hålla mig varm under vintern. Bara massa massa stuvningar & grytor!

2009-09-16 @ 16:57:49
Postat av: sQ

Vet flera trevliga tvillingar. I era ex fall måste det handla om nåt større fel æn stjærntecken... ;)

2009-09-18 @ 17:18:00
Postat av: Ida

Kan ju vara så att du har en poäng i det... :)

2009-09-18 @ 23:32:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0