Worlds best SussieQ!

Whii! Nu är jag över gränsen för att gå 30 km för bröst cancer! Tack så otroligt mkt för din hjälp Sussie! Lovar att var en liten rosa studsboll till helgen - helt pumpade med energi! Ska knata på som en liten duracel kanin & knöla i mig torkade aprikoser & grape juice till sista steget. I skrivandets stund har det kommit in totalt $1410 till Beat It, alltså mer än 9200 kronor! Jag är helt till mig över detta & känner mig så otroligt tacksam & ödmjuk för de som gett pengar - till minne av någon älskad eller för att de tror på saken & forskningen.

 

Saknar dig massor Sussie - du måste komma & hälsa på!

 

 


Kommentarer
Postat av: Ida

Iiik Sussie - nu blev jag helt orolig. Publicerade inlägget & insåg sedan att medan jag kablat ut en massa Jo på bloggen så har jag aldrig lagt upp ett foto på dig innan - säg till om du inte vill ha det där (ändrade det till ett litet foto också utifall att) så tar jag bort det ögonblickligen. Massa kramar!

2009-09-09 @ 05:05:42
Postat av: Jo

Idah: Äh, hon har ju solglasögon på sig så man ser ju inte hur hon ser ut =) Själv kan jag ju meddela att den senaste bilden på mig var ju kanske inte min favorit men tycker om dig ändå =)

sQ: Saknar också dig massor!

Puss och kram på er båda

2009-09-09 @ 09:57:34
Postat av: Ida

Jo jag valde ju ett kort som var lite så där movie-star mysko! ;) Haha, ja för jag ser ju så mkt vettigare ut! Ingen häst varning där inte! MÅSTE bli bättre på att ta mer kort, knäppa, knäppa, knäppa!



Puss!

2009-09-09 @ 14:41:38
Postat av: sQ

Æntligen på bloggen! I bæsta filmstjærnemané gør jag entré! ;-)



Jag och Viktor ær superstolta øver din insats Ida!! Klart du skulle vara med att gå i helgen! (som vanligt ær ju vi sega som få med att komma ihåg saker, men insåg ju av ditt inlægg att det var NU!) Vi hejar på dig hærifrån!



Jag vet - vi måste bestæmma nåt, vill verkligen komma och hælsa på ju! Saknar er!



Och dig Jo sweetie!



Puss och kram på er!

2009-09-10 @ 10:52:47
Postat av: Ida

Men självklart!



Tack så jättemkt för ert stöd, skönt att veta att jag även har en liten norsk hejarklack!



Våren, sommaren & hösten är oki - undvik vintern. Den är som den i norra Sverige fast deppigare pga av all trafik. Lovar att piffa upp gästrummet tills dess att ni kommer! :)



Kraam!

2009-09-10 @ 17:04:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0