Viktmässig förvirring...

råder här i Finland. Var över hos Kenneth & Leen på ett glas vin nyss & som vanligt när man är över hos folk trugades det med godis & småkakor. Tackade som alltid nej & fick sedan komma med den gamla vanliga förklaringen att jag vägt ohälsosamt mycket tidigare & därför avstår. Då händer det som jag inte riktigt kan greppa, Kenneth säger "Jaa, nu när du säger det - du är ju mycket smalare nu än när jag såg dig senast". Senast var alltså 2008 i Montreal. Har kikat igenom lite bilder på bloggen & kan väl inte direkt säga att jag tycker att jag var så grov då heller. Så nu sitter jag här & funderar. Är det fel på Kenneths minne, sportade jag kläder som på något sätt fick mig att se mulligare ut (tillskillnad då mot fleece tröjor & fjällräven byxor som är uniformen här på fältstationen) eller har jag helt enkelt blivit så gammal att ansiktet har börjat falla in & ge ett falskt intryck av spinkighet? Who knows?! Inte jag i alla fall. Jag är totalt lost...

Kommentarer
Postat av: Jo

Jag röstar på att det är nåt fel med hans minne. Har ju inte sett dig sedan förra året, men då var det ingen skillnad mellan 2008 års Ida och 2009 års Ida. Så jag tror inte mkt har ändrats med 2010 års Ida =)

2010-08-28 @ 17:23:09
Postat av: Ida

Tack söta Jo! Det kan hända att jag väger något kilo mindre nu än då (eller, just nu har jag ingen koll men sista jag stod på vågen så) men inte så att jag tycker att det ska ha höjt några ögonbryn. Anyway, jag går på din linje. Hur är det med dig, hos Johanna nu? Kram!

2010-08-28 @ 22:03:00
Postat av: Jo

Det är väl så bra som kan tänkas =) Är hos pappa...

2010-08-30 @ 15:40:00
Postat av: L

Så ni måste hjälpa oss, vad tycker DU fattas i vardagen? Något som vi skulle kunna utveckla och göra så det underlättar i vardagen. Tänk på att det måste vara realistisk men det måste inte vara en grej som redan finns men i så fall måste du ha en idé!

Se på min blogg för mer info!

2010-08-30 @ 16:44:37
URL: http://linneaborgstrom.blogg.se/
Postat av: Ida

Oki, jag försöker ringa om jag ser dig på skype. Antar att jag annars kan få tag på hemtelefonen om jag bara pillrar runt lite på eniro. Massa kramar!

2010-08-31 @ 08:24:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0