1 week anniversary!
Ehum... vi faller så in i kategorin "Cheesy", för både Paul & jag var rörande eniga om att vi var tvugna att fira att vi varit förlovade i en vecka. So, vi piffade till solrummet lite...
& så lagade vi till var sin bit grouper - alltså havsabborre. Körde på en enkel version, blandade bara lite ströbröd med krossade pistagenötter, salt & peppar - vända, vända & så in i ugnen på 225 grader i 12 minuter.
Skirade lite smör ihop med honung & lavendel - slog på & korkade upp en flaska bubbel. Det ihop med vackraste silverbesticken från farmor gjorde vår en veckas firande helt perfekt. Sunday dinners from now on... will be special for sure!
& så lagade vi till var sin bit grouper - alltså havsabborre. Körde på en enkel version, blandade bara lite ströbröd med krossade pistagenötter, salt & peppar - vända, vända & så in i ugnen på 225 grader i 12 minuter.
Skirade lite smör ihop med honung & lavendel - slog på & korkade upp en flaska bubbel. Det ihop med vackraste silverbesticken från farmor gjorde vår en veckas firande helt perfekt. Sunday dinners from now on... will be special for sure!
Kommentarer
Postat av: ma
Havsabborre - är den lika god och bening som vanlig abborre?
Postat av: Ida
På Bermuda var den helt fantastiskt god, här i Toronto var den god men inte så där att man bara dog av matchocksglädje. I båda fallen är det dock en helt annan konsistens än vår vanliga abborre, känns som om köttet är mycket mer solit. Skulle säga att köttet känns mer som laxkött.
Trackback